FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Udarac je sjeo na pojas"

Duboisov trener ne miri se s porazom: “Trenirali smo taj udarac“

Oleksandr Usik pobijedio je Daniela Duboisa nokautom u devetoj rundi, no trener Britanca ne miri se s tim.

Daniel Dubois i Oleksandr Usik (Foto: Afp)

I dalje se ne stišavaju dojmovi oko teškaškog okršaja u Wroclawu između Oleksandra Usika i Daniela Duboisa. Nakon devet rundi dominacije Usik je slavio nokautom, no najveća kontroverza dogodila se u petoj rundi.

Dubois je uppercutom pogodio Ukrajinca ispod pojasa te ga srušio na pod. Sudac je označio taj udarac nelegalnim te mu pružio pet minuta da se od njega oporavi.

I dok neki tvrde kako je riječ o sasvim legalnom udarcu, drugi pak citiraju pravila koja su na Usikovoj strani. Kako god bilo, Usik se u konačnici oporavio i u devetoj rundi kapitalizirao ponuđeno.

S ishodom meča nikako se ne može pomiriti Duboisov trener James Ali Bashir.

Gabriel Vidović Novinar Bilda otkrio detalje velikog posla: Dinamo dovodi pojačanje iz Bayerna! divider

“Neki su govorili da smo mi, treneri iz kuta, davali upute Duboisu da gađa ispod pojasa kako bi pojačao štetu. Ne, mi nikada ne bi smo bili dio takvog nečega. Nikada ne bismo bili dio nečega što će oštetiti drugoga boksača. Nismo Danielu davali upute da ga udara ispod pojasa“

“Trenirali smo taj udarac. Sve iznad pojasa. Ponavljam, ne znam što je Usik u tom trenutku osjetio. Ali iz moje perspektive, gledao sam snimku puno puta, udarac je sjeo točno na pojas.“, tvrdi Bashir.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider