FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"treba nam veto"

Izgubio kontroverznom odlukom, pa napao suca: "Smrdio je po alkoholu i cigaretama"

"Prerano je završio meč, 100 posto sam siguran", tvrdi poraženi povratnik u oktogon.

Okršaj Henryja Cejuda i Dominicka Cruza na UFC-u 249 završen je kontroverznom sudačkom odlukom.

Cejudo je došao do pobjede nakon što je Cruz naletio na njegovo koljeno i završio na podu. Cejudo je krenuo dovršiti posao udarcima, dojam je bio da je Cruz u meču i da se pokušava pridići, ali sudac je dvije sekunde prije kraja druge runde prekinuo borbu.

Ovakav ishod nije se svidio Cruzu, povratniku u oktogon nakon tri i pol godine. Bio je jako nezadovoljan i ljutit takvom odlukom pa je konstantno prigovarao sucu i na kraju prilikom proglašenja pobjednika istrgnuo svoju ruku koju je ovaj držao, a o suca je javno napao i nakon borbe.

gol expired Čudesan rekord brutalnog Ngannoua: Prvi borac kojem je ovo uspjelo, Tyson vjeruje da će srušiti Miočića divider

"Prerano je završio meč, 100 posto sam siguran. Volio bih da postoji način da suci budu malo odgovorniji. Ovaj je smrdio na cigarete i alkohol, tko zna što je radio", rekao je.

"Volio bih da ih testiraju na opijate. Znam da je Herb Dean dobar, jedan je od najboljih sudaca. Ali čim sam vidio ovog, pomislio sam: 'Čovječe, postoji li veto da dobijemo drugoga?'", požalio se Cruz, koji ipak na kraju dana prvenstveno krivi sebe.

"Nisam tip koji traži isprike. Ako se dovedeš u situaciju da sudac nešto uprska, i ti si kriv", rekao je.

UFC: Gaethje - Ferguson, najbolji trenuci

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider