FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
napao ga u autobusu

Dogovorena borba godine: Veliki povratak McGregora protiv mrskog rivala

Radi se o meču koji bi mogao porušiti sve rekorde gledanosti.

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Los Angelesu je s petka na subotu održana velika UFC-ova press konferencija na kojoj je predstavljeno pregršt sjajnih dvoboja koje ćemo gledati na nadolazećim priredbama, a svakako je najveća vijest objava najiščekivanije borbe godine u kojoj će snage odmjeriti Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor.

Meč koji bi mogao porušiti sve rekorde gledanosti održat će se u lasvegaškoj T-Mobile Areni 6. listopada na UFC 229 priredbi, prenosi Fightsite.hr

Odmah na početku spomenute press konferencije pojavilo se pitanje o velikom dvoboju, na što je Dana White rekao, “kako se njemu još uvijek radi”. Bila je to mala igra predsjednika UFC-a koji je jednom kada je stigao kraj novinarskim pitanjima sve okupljene odlučio još malo zadržati najavivši kako im mora pokazati još jedan video.

Bila je to video najava, a ujedno i potvrda spektakla. U skladu s očekivanjima, UFC se u izgradnji hypea vješto poslužio kaosom koji je Irac priredio uoči UFC 223 priredbe u Barclays Areni. Podsjetimo, The Notorious je tada s grupom prijatelja uletio i napao autobus u kojem se nalazio Khabib, a pritom je stradalo nekoliko drugih boraca čiji su nastupi zbog zadobivenih ozljeda otkazani.

Khabib favorit na kladionicama

Irac je zbog tog divljanja završio na sudu gdje je oslobođen svih teških optužbi. Na kraju je osuđen na samo pet dana društveno korisnog rada, a osim toga naređeno mu je da prođe kroz tečaj kontrole bijesa. Što se tiče financijske strane kazne, morao je platiti za svu štetu koja je nastala na autobusu.

Prema onome što možemo vidjeti po nekoliko svjetski poznatih kladionica, one prednost daju aktualnom i neporaženom prvaku, Dagestancu impresivnog omjera koji bilježi 26 pobjeda iz isto toliko nastupa, piše Fightsite.hr.

Koeficijenti na pobjedu Khabiba kreću se tako sve od 1,50 pa do 1,65, dok oni za McGregorov trijumf uglavnom iznose nešto u rasponu od 2,20 do 2,65.

Kladionice očito više vjeruju neporaženom i u ovim trenucima aktivnijem borcu. Khabiba smo, podsjetimo, posljednji put gledali 7. travnja kada je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Ala Iaquintu, dok će McGregoru nastup na UFC 229 priredbi biti prvi nakon gotovo dvije godine izbivanja i meča s Eddiejem Alvarezom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider