FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bit će spektakularno

Tyson Fury potvrdio veliki revanš protiv Wildera: "Sve je potpisano! Nokautirat ću ga"

Konačno smo dočekali dogovor između Furyja i Wildera te njihov revanš nakon remija u prvoj borbi krajem prošle godine!

Wilder i Fury (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Britanski boksač Tyson Fury objavio je da će se revanš protiv Deontaya Wildera dogoditi 22. veljače 2020. godine! Bit će to njihov drugi međusobni dvoboj, nakon što je prvi u prosincu 2018. godine završio remijem.

"Revanš je dogovoren i potpisan. Dogodit će se 22. veljače, a ovaj put ću ga nokautirati", kazao je Fury.

Podsjetimo, Britanac je početkom prošlog prosinca vodio na bodove uoči ulaska u zadnju rundu, a onda je Wilder s dva nokdauna uspio nadoknaditi zaostatak i spasiti svoje pojasove svjetskog prvaka.

Fury je nakon meča bio uvjeren da je bio bolji i pobijedio, ali suci se nisu složili. 

''Bili smo na protivničkom terenu, dva puta me rušio, ali još uvijek sam uvjeren da sam dobio tu borbu. Bio sam totalni profesionalac. Otišao sam se u Njemačku boriti protiv Klička i otišao sam u Ameriku na borbu s Wilderom. Bog blagoslovio Ameriku. ''Ciganski kralj'' se vratio'', rekao je Fury u ringu nakon borbe.

"Ovoga puta nisam izbivao iz ringa tri godine i nisam uživao u alkoholu kao uoči prve borbe. Pobijedit ću Wildera u revanšu", kazao je uvjereno Fury.

Prije tog okršaja Wilder će se boriti protiv Luisa Ortiza, kojeg je jedva pobijedio u ožujku 2018. godine. I Fury će vjerojatno u ring prije revanša s Wilderom, vjerojatno u rujnu ili listopadu, no ime suparnika još nije poznato.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider