Bivši boksački prvak Deontay Wilder ponovno se našao u centru pažnje. Amerikanac je na svojem Instagramu objavio fotografiju sebe na motoru i napisao da ide u vožnju te da će pritom odraditi meditaciju.

"Mala jutarnja meditacijska vožnja sa stvarnim situacijama. Osedlao sam konje, snažan crni čovjek prolazi", napisao je pored fotografije američki boksač.  

Anketa

Bi li Niko Kovač bio uspješan na klupi Borussije?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete

Wilder sjedi na velikom motoru koji izgledao uistinu teško, a to su mnogi vidjeli kao priliku da se našale s donedavno neporaženim prvakom.

"Nadam se da te jakna nije vukla previše prema dolje", glasio je jedan od komentara.

"Izgleda teško."

"Motor izgleda teško."

"Nadam se da si trenirao s težim prslukom ovog puta."

Kostim Deontayja Wildera
Kostim Deontayja Wildera (Foto: Afp)

Bilo je tu još puno posprdnih komentara koji aludiraju na Wilderovu ispriku nakon što je u veljači poražen u Tysona Furyja u meču za titulu svjetskog prvaka. Podsjetimo, Britanac ga je nokautirao u sedmoj rundi, nakon što je svih prethodnih šest bio uvjerljivo bolji.

Wilder je nakon meča pokušao opravdati svoj poraz i sporo kretanje, a za sve je okrivio kostim s kojim je ušao u ring. Težio je 20-ak kilograma, a Amerikanac tvrdi da je nakon njegova skidanja izgubio osjećaj u nogama, koje su mu bile umorne.

Uoči meča protiv Furyja Wilder je bio rekao da svakodnevno vježba s težim prslucima (punim utega), tako da je ta njegova isprika naišla na salve smijeha i posprdnih komentara koji ga očito prate do dana današnjeg.