FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ima tek 30 godina

Poznati talijanski boksač kojeg je proslavila Diletta bori se za život: Izašao iz ringa i srušio se

Daniele Scardina hitno je operiran te se nalazi u teškom stanju.

Daniele Scardina i Diletta Leotta (Foto: Instagram)

Poznati talijanski boksač Daniele Scardina u utorak je hitno operiran pošto se srušio u svlačionici nakon jednog treninga u Milanu.

Scardina (30), koji se izvan Italije i boksačkih krugova proslavio zbog svoje nekadašnje ljubavne veze sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom, nalazi se u induciranoj komi.

Boksač je odradio sparing na treningu i sasvim normalno napustio ring. No u svlačionici je izgubio svijest, a liječnici su u bolnici odlučili da mora na hitnu operaciju glave, tj. mozga. Nakon prve operacije uslijedila je i druga, a život mu je i dalje ugrožen.

Loris Karius i Diletta Leotta Zaigrao nakon dvije godine i ostao bez trofeja, ali poznatog vratara utješila je atraktivna Diletta divider

Scardina je inače svoj prvi poraz u karijeri doživio u svojoj posljednjoj borbi prošlog svibnja, kada je od sunarodnjaka Giovannija De Carolisa izgubio pojas interkontinentalnog prvaka u srednjoj kategoriji prema WBO-u.

Osim ovog pojasa, u karijeri je držao i onaj IBF-ov kao internacionalni prvak u supersrednjoj kategoriji.

Daniele Scardine i Diletta Leotta (Foto: Instagram) Daniele Scardine i Diletta Leotta (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Daniele Scardina i Diletta Leotta Daniele Scardina i Diletta Leotta (Foto: Instagram)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider