FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Puno toga nije isto

Cormier ovaj put ima drugačiji stav o Miočiću: ''Nakon ovoga, više nemam potrebu biti fin prema njemu''

Stipe Miočić i Daniel Cormier ponovno će u oktogon jedan nasuprot drugoga, ali ovaj put u nešto drukčijim ulogama.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Daniel Cormier gostovao je na ESPN-u, gdje je najavio nadolazeću borbu protiv Stipe Miočića. Prokomentirao je sve što se događalo od prve borbe njih dvojice do danas te kako je to djelovalo na njegovo mišljenje o Miočiću. Osim toga, otkrio je kako bi mu taj revanš, koji će se održati 17. kolovoza, mogao biti pretposljednja borba u karijeri, prenosi Fightsite.

Ono što je ovog puta drugačije je stav i ponašanje Cormiera prema Stipi. Prije prve borbe bili su u jako dobrim odnosima. Trenerske uloge u Ultimate Fighteru odradili su prijateljski, no nakon borbe se sve promijenilo. DC smatra kako Stipe zapravo nije bilo pošten prema njemu, budući da je prije borbe već bilo dogovoreno što će se dogoditi pobjedniku.

''Ne sviđa mi se njegov pristup. Mislim da se trebao boriti, jer je toliko dobar borac da bi i u ovih godinu dana zadržao svoju poziciju. Nakon ovoga, više ne osjećam potrebu biti fin prema njemu. Cijelo vrijeme sam mu davao pravo na revanš, ali bilo je tu drugih stvari. Na kraju se ponašao kao da ja radim nešto nepošteno prema njemu nakon što sam pobijedio u našoj borbi. Mislim da on nije bio pošten prema meni. Nisam radio ništa njemu nažao, ponašao sam se onako kako smo se dogovorili da ćemo napraviti nakon borbe'', objasnio je Cormier.

gol expired Dva dana je šutio: Stipe Miočić napokon se oglasio nakon potvrde velikog revanša divider

Iako ovog puta brani nešto što je već osvojio i pobjedu koju je već ranije ostvario, Cormier smatra kako neće imati problema s motivacijom. Nije mu još puno nastupa preostalo i ne namjerava se opustiti niti jednog trenutka sve dok konačno ne odluči kako je njegova karijera gotova.

''Sve dok sam spreman, bit će u redu. Bit ću motiviran za borbu. Jedino, ne znam na koji način ga mogu pobijediti bolje i impresivnije nego što sam to napravio prošli put. Važno će mi biti samo doći do pobjede. Ukoliko to bude odlukom, neka bude odlukom. Ono je bila posebna stvar, nokautirao sam najuspješnijeg teškaškog prvaka u povijesti. Namjeravam ga opet pobijediti i uvjeren sam da mi stilski odgovara. Kako je borba prolazila, tako sam ga sve više osjećao. Siguran sam da sam bolji borac od njega'', otkrio je svoje razmišljanje.

Spektakularni revanš između Cormiera i Miočića na rasporedu je 17. Kolovoza uživo na GOL.hr-u i Novoj TV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider