FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ako ga ngannou pobijedi..."

Cormier pred milijunskom publikom konačno priznao: "Stipe Miočić najveći je teškaš svih vremena"

Daniel Cormier biranim je riječima govorio o Stipi Miočiću, ali i Francisu Ngannou koji će izazvati njegov status najvećeg teškaša svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom UFC 257 priredbe u Abu Dhabiju, u trenucima dok su se čekale glavne borbe večeri, UFC-ovi komentatori Paul Felder, Jon Anik i Daniel Cormier prokomentirali su nadolazeće evente, među kojima se našao i UFC 260 koji će predvoditi Stipe Miočić i Francis Ngannou.

Bit će to revanš borbe iz 2018. godine kada je Stipe obranio naslov UFC prvaka, a sada će to ponovno pokušati napraviti nakon što je vratio i obranio pojas u veličanstvenoj trilogiji protiv Daniela Cormiera.

Upravo je Cormier gotovo dvije minute pričao o tom okršaju koji će odlučiti tko je najopakiji borac današnjice.

Poirier vs McGregor UFC 257: Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora i prozvao se prvakom! Notorious nokautiran prvi put u karijeri! divider

"To je sjajna borba između dvojice najboljih tešaka na svijetu u ovom trenutku. Stipe i ja smo se borili da vidimo tko je najbolji teškaš svih vremena i on je pobijedio. On je najveći teškaš u povijesti UFC-a svih vremena. Nitko nije napravio ono što je Stipe napravio", kazao je Cormier, pa upozorio na kamerunskog nokautera.

"No Francis Ngannou se napunio iskustvom. Kada se prvi put borio sa Stipom Miočićem, bio sam s njim u sauni, on je tada skidao kile do gornje dopuštene granice. On je sada svjestan da je borba na pet rundi drugačija", otkriva DC te još jednom hvali Stipu.

gol expired Poirierova atraktivna supruga Jolie svojim dekolteom i izjavom ponovno ukrala pozornost: "Ovo je zadnji put..." divider

"Francis je napredovao u posljednje tri godine otkako su se prvi put borili, ali napredovao je i Stipe Miočić. Znam to iz prve ruke. On je najmršaviji što je ikada do sada bio. U sjajnoj je formi, snaga udarca je i dalje tu. Ali, način na koji Francis nokautira ljude, samopouzdanje koje je stekao... Nazvao se neokrunjenim prvakom. Imat će priliku boriti se protiv najvećeg teškaša svih vremena", kazao je Cormier, kojem je potom Paul Felder spomenuo Jona Jonesa, još jednog velikog rivala koji je prešao iz poluteške kategorije u tešku.

"Najopakiji čovjek na planeti bit će odlučen 27. ožujka. Ako Francis Ngannou osvoji taj pojas, bit će najstrašniji čovjek koji hoda planetom. Nije me briga za Tysona Furyja, Deotayja Wildera. Ako Ngannou pobijedi Miočića, i tu je jedan jako veliki ALI, on će biti najveća borilačka zvijezda na planeti", zaključio je Cormier.

UFC 260 dogodit će se u noći s 27. na 28. ožujak, uz prijenos na gol.hr-u te snimkom na Novoj TV.

gol expired Pogledajte kombinaciju kojom je Poirier uzdrmao McGregora, a zatim i desni kroše kojim ga je ugasio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider