FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"To je apsurdno"

Cormier riskira posao u UFC-u, White bi mogao poludjeti: "On jedini može riješiti problem zvan Ngannou"

Daniel Cormier iznio je zanimljivo mišljenje o tome tko bi zapravo jedini mogao zaustaviti Francisa Ngannoua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Francis Ngannou pobijedio Stipu Miočića i osvojio pojas UFC prvaka minule nedjelje na UFC-u 260 u Las Vegasu, šef organizacije Dana White nije imao lijepih riječi o Jonu Jonesu, potencijalnom suparniku Kamerunca u idućem dvoboju.

"Da sam Jon Jones i da sam kod kuće gledao ovu borbu, počeo bih skidati kilograme za srednju kategoriju. Ja ovdje mogu sjediti cijeli dan i objašnjavati vam što znači poruka da vam se pokaže novac. Možeš ti uvijek reći da se želiš boriti protiv nekoga, no pitanje je želiš li to zapravo."

gol expired Jon Jones eksplodirao na društvenim mrežama: Tražio raskid ugovora s UFC-om, usput kritizirao Miočića divider

To je jako naljutilo Jona Jonesa koji je eksplodirao preko noći i brojnim tvitovima izvrijeđao UFC te zatražio raskid ugovora. Istovremeno je na Jonesovu stranu stao je njegov veliki rival Daniel Cormier, od kojeg se to zapravo najmanje očekivalo.

"Jon Jones, neovisno o svemu što je između nas, ne boji se Francisa Ngannoua. To je apsurdno. Jones je jedan od najtalentiranijih boraca svih vremena. Kada bih morao pronaći nekoga tko će riješiti slagalicu zvanu Francis Ngannou, to bi bio Jon Jones", kazao je Cormier u razgovoru s Arielom Helwanijem, najpoznatijim MMA novinarom.

Podsjetimo, posljednji koji se nije slagao s predsjednikom UFC-a oko nečega, bivši borac i analitičar Dan Hardy, dobio je otkaz. Cormier je ipak posebna priča pa se to njemu vjerojatno neće dogoditi, ali svejedno bi moglo biti zanimljivo pri idućem susretu Whitea i DC-a.

gol expired I Ngannou se oglasio nakon osvajanja pojasa UFC prvaka, poseban dio poruke posvećen je Stipi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider