FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borba na ljeto

Dana White najavio povratak Stipe Miočića u oktogon: Borit će se protiv Jona Jonesa?

Dana White nada se povratku Jona Jonesa u UFC, i to protiv Stipe Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Francis Ngannoua u ožujku prošle godine, bivši UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić praktički se povukao iz javnog života, ali čini se kako bi ga ovog ljeta mogli ponovno vidjeti u ringu. I to protiv Jona Jonesa.

Iako se upravo Miočić spominjao kao mogući ispit za Jonesa u teškoj kategoriji, mnogi su posumnjali kako od toga neće biti ništa jer se jedan od najvećih boraca u zadnje vrijeme više bori s vlastitim problemima, nego sa sparing partnerima.

No, Dana White još uvijek nije odustao od te ideje.

"Nadam se da će se u postavi za ljeto naći i Jon Jones, a najviše ima smisla da se bori protiv Stipe", kazao je White za TMZ Sports.

Već su se prepucavali na Twitteru

Borbu dva poznata teškaša svojevremeno je najavio i Daniel Cormier na svom Twiiteru profilu:

"Ponovo slijedi okršaj za privremenu titulu, smatram, a za taj meč mi itekako ima smisla okršaj Stipe Miočića i Jona Jonesa. Tko god iz tog okršaja izađe s privremenim pojasom teške kategorije, bit će sjajna povratnička borba za Ngannoua", rekao je Cormier prije dva mjeseca.

Borba Ngannoua i Miočića

Jones tada nije imao ništa protiv te ideje, dapače. Odmah je na Twitteru objavio status u kojem je upitao obožavatelje jesu li za borbu protiv Miočića.

"Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša svih vremena. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam za", napisao je Jones.

Iako ga nije spomenuo imenom i prezimenom, jasno je da se radi o Miočiću koji se poslije izgubljenog pojasa pritajio...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider