FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Vrhunski događaj

Miočić se vraća u oktogon? Jon Jones najavio veliki spektakl: "Tko želi gledati tu borbu?"

Jon Jones prozvao je Stipu Miočića za borbu za privremeni pojas teške kategorije u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daniel Cormier, bivši prvak UFC-ove teške i poluteške kategorije prije nekoliko dana najavio je da bi se u borbi za privremeni pojas teške kategorije mogli sastati Jon Jones i Stipe Miočić.

"Ponovo slijedi okršaj za privremenu titulu, smatram, a za taj meč mi itekako ima smisla okršaj Stipe Miočića i Jona Jonesa. Tko god iz tog okršaja izađe s privremenim pojasom teške kategorije, bit će sjajna povratnička borba za Ngannoua", rekao je Cormier.

Jones prozvao Miočića na Twitteru

Čini se da bi Jones nema ništa protiv te ideje, dapače objavio je danas na Twitteru status u kojem je upitao svoje obožavatelje jesu li za borbu.

"Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša svih vremena. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam za", napisao je Jones.

gol expired VIDEO Svjetski boksački prvak poput Cro Copa, zaigrao nogomet u dresu ukrajinskog drugoligaša divider

Iako ga nije spomenuo imenom i prezimenom, jasno je da se radi o Miočiću koji se poslije izgubljenog pojasa pritajio, ne komentira ništa preko društvenih mreža i nije uopće poznato hoće li se uopće ikad više natjerati natrag u oktogon.

Jon Jones bi bio sjajan motiv za ustajanje iz kreveta, a privremeni pojas prikladna nagrada za najvećeg teškaša kojeg je UFC ikad imao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider