FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve ovisi...

Što je s borbom Stipe Miočića i Jona Jonesa u rujnu? Dana White se oglasio

Jon Jones je konačno spreman za debi u teškoj kategoriji UFC-a, a na prvoj prepreci trebao bi mu stajati Stipe Miočić.

Stipe Miočić i Jon Jones (Foto: UFC)

Izgleda kako je konačno sve spremno za debi Jona Jonesa u teškoj kategoriji, više ne bi trebalo biti odgađanja i sad se samo očekuje službeno ime njegovog sljedećeg suparnika. Dok se Dana White priprema za UFC 276, važe situaciju i tvrdi kako bi to trebali biti Francis Ngannou ili Stipe Miočić.

Prošlo je dvije godine od zadnjeg Jonesovog ulaska u oktogon, no čini se kako je pauza ponajboljeg MMA borca svih vremena konačno gotova. UFC-ov šef Dana White otkrio je nove detalje vezane oko povratka bivšeg prvaka u poluteškoj kategoriji.

Jon je spreman za nastavak karijere

“Jon Jones je spreman za nastavak karijere. Sve što čekamo je njegov protivnik. Borit će se protiv Francisa Ngannoua, ovisno o tome kako će teći oporavak njegovog koljena ili Stipe Miočića“, rekao je White za The Jim Rome Show.

Jon Jones i Stipe Drviš Delija i Drviš u hotelu u Americi naišli na slavnog sportaša: "Najbolji je borac u povijesti" divider

Glasine o mogućem okršaju Miočića i Jonesa kolaju po MMA krugovima već mjesecima, međutim UFC ih je inicijalno namjeravao sučeliti u lipnja, no sad je jasno kako od tog datuma neće biti ništa.

Miočić se nije bio spreman vratiti već ovo ljeto i umjesto toga je dao naslutiti kako bi se to moglo dogoditi u rujnu. Bivši UFC-ov teškaški prvak nije se borio od okršaja s Ngannouom u ožujku prošle godine.

Ngannou još na rehabilitaciji

Što se pak Ngannoua tiče on se još oporavlja od rekonstrukcije križnog ligamenta nakon posljednje obrane titule protiv Ciryla Ganea u siječnju. Problem je što mu je preostalo još svega nekoliko mjeseci na važećem ugovoru, a kako dogovora o produljenju još nema, morat će najprije sjesti za stol s UFC-om i dogovoriti novu suradnju, prije nego počne dogovarati sljedeću borbu.

Adesanya - Cannonier VIDEO Adesanya uspješno obranio pojas u srednjoj kategoriji i peti put, novi izazivač iskočio strašnim nokautom divider

“Uskoro bi trebali sjesti i porazgovarati u kojem smjeru želimo ići“, zagonetno je nedavno rekao Ngannou.

Interes za meč Ngannoua i Jonesa također je vrlo visok, no zasad treba pričekati i vidjeti hoće li biti konačnog dogovora između boraca i UFC-a.

Prisjetite se borbe Miočića i Ngannoua

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider