FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo na gol.hr-u!

Cro Cop uoči odlaska u Japan otkrio dio taktike za Kosaku, prvi put poveo i sina

Mirko Filipović ove se nedjelje bori protiv japanske legende Tsuyoshija Kosake u Saitama Areni u izravnom prijenosu na GOL.hr-u.

Cro Cop (GOL.hr)

I ovu ćemo godinu ispratiti uz još jednu borbu Mirka Filipovića u Japanu. Cro Cop se na Staru godinu, u nedjelju od 11:30 UŽIVO na GOL.hr-u, bori protiv Tsuyoshija Kosake u revijalnom dijelu Rizinova World Grand Prixa.

Mirko je na blagdan Sv. Stjepana otputovao u Japan, mitsko mjesto njegove karijere. Uoči puta za Dnevnik Nove TV je otkrio što ga čega u meču s Kosakom, ali i neke zanimljivosti

''Mislim da mi je ovo 57 odlazak u Japan. Stvarno puno puta sam išao'', otkrio je Mirko Vladi Bobanu.

''Spreman sam i zdrav sam. Forma je super. Baš sam spreman. Bez ozljeda.

Koljeno?

''Suho je, nije se punilo dobro je.''

Na koliko si kilograma?

''Pa da budem iskren ne znam. Nisam se vagao dva mjeseca. Negdje 107, 108.''

Kakva je taktika za Kosaku?

''Nema nikakve taktike u ovim godinama. Najvažnija je kondicija. Najvažnije je da se ne ''zakiselim'', ne umorim, a neću. Treba ući u njega, boksačkim tehnikama ga završiti ili ga baciti. Jednostavno pritiskom ga završiti'', kaže Mirko.

U Japan prvi put ide i stariji sin Ivan koji često prisustvuje treninzima na kojima je pak u posljednje vrijeme stalan gost japanski borac Satoshi Ishii. Je li možda on glumio Kosaku?

''Glumili su ga Ante Delija i Saša Delija.''

Pretpostavljamo da je to bilo teže.

''Ma naravno, pa oni su puno mlađi od njega.''

Prije nekoliko dana je bivši UFC-ov teškaš Brendan Schaub dao veliko priznanje Cro Copu kako je nakon sudara s njim, iako je pobijedio, shvatio da nema strast za borbama kao Mirko i kako je dugo
zdravstveno patio nakon te borbe.

''Vidio sam tu izjavu od Schauba, on je krasan dečko. Ja sam ga u tom meču izdemolirao, ni dan danas si ne mogu objasniti što se dogodilo. Kako sam izgubio, kako sam pao, to je trenutak nepažnje.

Godi respekt mladih lavova?

''Godi naravno da, Schaub je rekao da ne mogu svi taj pritisak izdržati. Ne mogu svi izdržat pritisak ozljeda i poraza. Ovaj sport je okrutan i zahtjevan, nije za svakog. Na duge staze sigurno ne. ''

Cro Copa u ringu ponovno gledajte ove nedjelje u izravnom prijenosu na GOL.hr-u od 11:30 te u snimci na Novoj TV u večernjem terminu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider