FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"On je meni drag"

Cro Cop otkrio kakve su šanse za veliki okršaj sa slavnim Fjodorom

U razgovoru za Dnevnik Nove TV Mirko Filipović je otkrio kolike su šanse za okršaj sa slavnim Fjodorom Jemjeljanenkom.

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Cro Cop protiv Fjodora - 13 godina kasnije! Iako još daleko od realizacije, američka organizacija Bellator objavila je da će pobjednik meča Filipović - Nelson biti prva zamjena za turnir na kojem nastupa upravo - Fjodor Jemjeljanenko. Evo što nas sve kaže Cro Cop!

Mjesec dana ste od borbe s Nelsonom, u kakvom ste fizičkom stanju?

„Pripreme su točno na pola, još danas odrađujem prvu polovicu, pa imam još tri tjedna, a nakon toga onaj putni tjedni. Forma je OK, treninzi su žešći nekog ikad“, kazao je Filipović u uvodu razgovora za Dnevnik Nove TV.

Pojavile su se informacije da je moguć meč s Fjodorom u Bellatoru. Koliko ima istine u tim spekulacijama?

Mirko Filipović i Vlado Boban (Foto: GOL.hr) Mirko Filipović i Vlado Boban (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

„Ja nemam tu informaciju. Koliko ja znam, Bellator je objavio da će pobjednik u borbi između mene i Nelsona ući kao rezerva na taj turnir, što je ogromna šansa da se to ne dogodi, i to tek ako se netko ozlijedi od učesnika turnira. Ta mogućnost postoji, jer i na Prideu i Rizinu uvijek ima neka rezerva, ali to je samo hipotetski. Oni moraju imati rezervu, ali još se nikada nije dogodilo da je rezerva uskočila“, objasnio je Filipović.

Ovoga vikenda Fjodor protiv Franka Mira. Vaša prognoza?

„A ne znam, teško je reći, obojica su vrhunski borci, sve je stvar toga u kakvoj su formi i kondiciji. Čini mi se da ni jedan ni drugi nisu u nekoj formi života, obojica su zapušteni kao borci, Mir je samo priznao da je donedavno imao 140 kilograma i da je bio u velikim problemima. S druge strane, vidjeli smo kakav je bio Fjodor u zadnje dvije borbe, očito lošoj. Je li on to popravio i ispravio, ja se nadam da jest, kao što svi znaju, on je meni iznimno drag“, kazao je Filipović.

Ostatak razgovora pogledajte u video-prilogu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider