FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Potvrdio predsjednik

Bomba iz Bellatora: Moguć spektakularni revanš Cro Copa i Fedora!

Borbu Mirka Filipovića i Roya Nelsona potvrdili su iz Bellatora kao zamjensku borbu teškaškog Grand Prixa.

Galerija Cro Cop se trebao boriti protiv Nelsona u svibnju

Roy Nelson izjavio je kako se nada pobjedi protiv Cro Copa koja bi ga vratila u teškaški turnir, iz kojeg je u veljači eliminiran porazom od Matta Mitrionea. S druge strane, Mirko Filipović odmah je naglasio kako nema namjeru sudjelovati u turniru te da je u pitanju ugovor na samo jednu borbu, iako je ostavio mogućnost još kojeg nastupa u drugoj najvećoj svjetskoj promociji, prenosi Fightsite.

To znači da bi Cro Cop mogao dobiti priliku boriti se za naslov prvaka u Bellatoru. Naime, u slučaju pobjede protiv Nelsona mogao bi upasti u meč s jednim od velikana ovog sporta, možda baš protiv Fedora s kojim je već pokušao dogovoriti revanš.

''Ova borba službeno postaje zamjenska borba za naš Grand Prix. Ako se netko od boraca ozlijedi, pobjednik borbe Cro Copa i Nelsona uskočit će na njegovo mjesto'', izjavio je predsjednik Bellatora Scott Coker.

Do borbe Filipovića i Nelsona ostalo je točno mjesec dana, odnosno ona se održava 26. svibnja u Londonu. Svoje mjesto u polufinala turnira osigurali su Chael Sonnen i spomenuti Mitrione. Sonnenov protivnik trebao bi biti pobjednik subotnje borbe Franka Mira i Fedora Emelianenka, dok Mitrione čeka pobjednika borbe Ryana Badera i Muhammeda Lawala, koja se održava 12. svibnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider