FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"tatica se vratio"

Daniel Cormier nije propustio spustiti Jonu Jonesu, oglasio se i Stipe Miočić!

Daniel Cormier sarkastično prokomentirao pobjedu Jona Jonesa, a nakon velike pobjede Amande Nunes oglasio se i Stipe Miočić.

Cormier i Miočić u oktogonu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jon Jones i Amanda Nunes novi su UFC prvaci u poluteškoj kategoriji, odnosno perolakoj. Jones je vratio pojas uvjerljivom pobjedom protiv Alexandera Gustafssona, dok je Amanda Nunes šokirala svijet i nakon samo 51 sekunde brutalno nokautirala Cris Cyborg.

I dok su mnogi impresionirani izvedbom Brazilke Nunes, malo tko je oduševljen glavnom borbom večeri i pobjedom Jona Jonesa. Ponajmanje bivši prvak Daniel Cormier, kojeg je Jones pobjeđivao u dva navrata.

"Mislim, sranje, pa i trebao je pobijediti. Frajer uvijek ima prednost i prije nego borba započne", napisao je Cormier.

UFC prvak u teškoj kategoriji aludirao je pritom na Jonesove probleme s dopingom, zbog kojih je posljednja tri puta gubio pojas prvaka.

Nakon što je pobijedio Gustafssona, Jones također nije propustio spomenuti DC-jevo ime u oktogonu.

"Postoji netko tko se naziva dvostrukim prvakom... Tko još odbaci pojas samo zato jer sam se vratio? Tatica se vratio DC. Dođi po svoj pojas", rekao je Jones.

Mnogi bi htjeli vidjeti i treći okršaj Jonesa i Cormiera, što je na konferenciji za novinare potvrdio i predsjednik UFC-a Dana White.

"Mislim da se Cormier neće povući u trećem mjesecu. On će odraditi još nekoliko borbi. Vjerujem da želi Jonesa još jednom u oktogonu. Kada nekoga toliko mrzite, kao što se njih dvojica mrze, naravno da žele jedan drugog u kavezu", rekao je White.

Pobjedu Amande Nunes prokomentirao je i naš Stipe Miočić, čiji povratak i dalje čekamo. Miočić je prokomentirao tvit od poznatog MMA analitičara Ariela Helwanija, koji je napisao "Nunes je upravo nokautirala Cyborg u manje od minutu."

"Čekaj da se ja vratim u kavez", napisao je Miočić i ponovno zakotrljao maštu svojih fanova.

Jon Jones dominantno vratio pojas, Nunes šokirala MMA svijet i nokautirala Cris Cyborg! UFC 232 Jednoručna kimura Chiese Jednoručna kimura Chiese +6 Jones udara Gustafssona

Lavica Amanda Nunes šokirala cijeli svijet: Za samo 51 sekundu brutalno nokautirala Cris Cyborg! Nunes udara Cyborg Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider