FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
borba za teškaški naslov

Sve je spremno za veliki okršaj, Cormier poručio: "Ja sam najveći svih vremena"

Cormierovu obranu teškaškog naslova i još četiri vrhunske borbe gledajte noćas na GOL.hr-u, a u nedjelju navečer na Novoj TV.

Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Oči u oči posljednji put uoči večerašnjeg velikog dvoboja: prvak teške kategorije Daniel Cormier i izazivač Derrick Lewis. UFC 230 gledajte noćas u izravnom prijenosu na GOL.hr-u od 3:00 i u snimci na Novoj TV u nedjelju navečer.

Na sinoćnjem vaganju, Cormier je imao 114 kilograma. U odnosu na pobjedu protiv Stipe Miočića prije četiri mjeseca - dva i pol kilograma više.

"Derrick Lewis bio je impresivan do sada. Ali druga je razina borbe kad staneš nasuprot najvećem borcu svih vremena. Ja sam prvak, ja sam najveći svih vremena, ja sam Daniel Cormier, dođite i pogledajte", samouvjereno je poručio Cormier.

"Nikad me nemojte podcijeniti, moja moć je uvijek tu"

S tim riječima, Cormier se uputio prema svojoj prvoj obrani teškaškog naslova. A njegov večerašnji protivnik Derrick Lewis - pod nadimkom "Crna zvijer" - težio je 120 kilograma, šest više od Cormiera. Lewis je i desetak centimetara viši od prvaka, ali Cormier je priličan favorit.

"Nikad me nemojte podcijeniti. Budite uvjereni da ćete vidjeti prekid u ovoj borbi. Kao što ste vidjeli i u mojoj posljednjoj. Nije važno hoće li to biti u trećoj rundi ili u posljednjim sekundama pete runde. Moja nokauterska moć je uvijek tu i ja ću biti spreman", rekao je Lewis.

Bit će to posljednja, glavna borba večerašnjeg programa. A prije nje vidjet ćemo sudar potencijalnih izazivača!
Chris Weidman, bivši prvak srednje kategorije, vraća se u oktogon. Posljednjom pobjedom prekinuo je crni niz od tri poraza, a sad ga čeka sjajni Brazilac Jacare Souza.

Ukupno pet vrhunskih mečeva na GOL.hr-u i Novoj TV

"Bilo je to dno moje karijere. To mi je dalo mnogo poniznosti. Iz toga sam mnogo naučio i postao sam mnogo bolji. I sad je moj sljedeći cilj: ponovno osvojiti pojas u srednjoj kategoriji", rekao je Weidman.

I dok je Weidman već bio prvak, Jacare Souza u 39-oj godini lovi svoju posljednju priliku. Nakon poraza u posljednjem meču, večeras mora pobijediti Weidmana.

"On može biti čvrst i može imati dobru obranu. Ali neće se moći spasiti od mojih rušenja i mog jiu-jitsua. Pobijedit ću ga prekidom. Ući ću u oktogon i provesti svoj plan", rekao je Souza.

Sve to i još više - ukupno pet vrhunskih mečeva - gledajte večeras u 3:00 na portalu GOL.hr, a sutra navečer na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider