FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
otkrio koga želi na povratku

McGregor prekinuo šutnju nakon novog sramotnog incidenta: "Bio sam u krivu. Vraćam se u oktogon"

Conor McGregor prekinuo je šutnju i stao pred kameru ESPN-a za razgovor s Arielom Helwanijem.

Galerija Conor McGregor (Foto: AFP) Conor McGregor Conor McGregor (Foto: AFP) +5 Conor McGregor (Foto: AFP)

Irski MMA borac Conor McGregor stao je pred kameru ESPN-a i u razgovoru s Arielom Helwanijem ponizno priznao pogreške koje je napravio ove godine, a koje su uvelike narušile njegov ugled kao borca, ali prije svega čovjeka. 

"Zapravo nije važno što se dogodilo, ja sam bio u krivu. Taj je čovjek zaslužio uživati u pubu bez da je sve završilo onako kako je. Moram preuzeti odgovornost za svoje postupke. Dugujem to ljudima kojima me podržavaju, dugujem to majci, ocu, mojoj obitelji. Dugujem ljudima koji su me trenirali da postanem borac. To nije prava slika mene niti je to razlog zašto sam se počeo baviti borilačkim vještinama. Sada je na meni da se suočim s onim što sam napravio", kazao je McGregor.

Također ranije ove godine McGregor je uhićen u Miamiju zbog drugog incidenta, nakon čega je bio priveden u policijsku postaju.

"Na tom putu kao da sam bio spreman na bitku. Doveo sam majku, bio joj je 60. rođendan i trebali smo izaći kao cijela obitelj. A onda sam se upecao. Trebam prestati reagirati na mamac. Ljudi me često pokušavaju navući na neke stvari. Ja moram odabrati jesam li ribica ili kit, moram ostati smiren. Moram biti primjer drugima kako se ponašati u takvoj situaciji. Mislim da sam trenutno na jako dobrom putu prema tome. Čak mislim da sam bio i prije Miamija, samo sam se malo okliznuo. Stvarno se trudim, kunem se svojim životom. Prošlo je pet mjeseci od posljednjeg incidenta. Moram nešto naučiti iz svakog životnog iskustva." 

Conor McGregor (Foto: AFP) Pojavila se snimka najnovijeg ispada Conora McGregora: Ovo je zbilja sramotno divider

Nakon što se ponizno posipao pepelom, McGregor i Helwani progovorili su o njegovom povratku u oktogon. 

* Jesi li u mirovini?

"Nisam. Nikada neću ni biti. Bit ću u ovom sportu dok ne umrem."

* Koga bi htio u povratničkoj borbi?

"Habiba. Toliko sam puno naučio iz te borbe. Cijela priprema za nju je bila pogrešna. Silno želim vratiti svoj pojas prvaka."

Conor McGregor Procurila cijela snimka McGregorova incidenta zbog kojeg je uhićen u SAD-u divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider