FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SPREMA LI SE TRILOGIJA?

Conor McGregor se javio Diazu nakon njegove pobjede: "Bez mene si ništa!"

Oproštajnu UFC pobjedu Natea Diaza popratio je i njegov najveći rival, Conor McGregor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se već neko vrijeme, odnosno od srpnja prošle godine, nije borio u Octagonu, Conor McGregor detaljno prati sve što se u UFC-u događa. Tako je uživo ispratio UFC 279 priredbu, prije svega okršaj Natea Diaza i Tonyja Fergusona.

Prva provokacija došla je od Natea

Diaz je slavio u toj borbi, a na kraju je u intervjuu najavio odlazak iz UFC-a i preuzimanje drugog sporta, najavivši kako će pokazati svima na koji način se to radi, dodavši da Conor nije uspio u tome.

Nate Diaz i Joe Rogan Nate Diaz napušta UFC: "Idem izdominirati drugi sport, a onda ću se vratiti ovamo i uzeti titulu" divider

Vjerojatno se Diaz referirao na McGregorov boksački meč protiv Floyda Mayweathera, ali gotovo sigurno se radi o provokaciji na koju se nadao reakciji. A ona je jako brzo došla.

"Daj brate, zar moraš govoriti tako nešto? Ovo što ja radim nikad prije nije viđeno. Molim te, bez mene si nitko i ništa. Daj mi malo poštovanja, mogao bih te opet ispljuskati. Tony je bio lak protivnik, ja bih ga prepilio na pola. Respektiraj kralja!", napisao je Conor na Twitteru, podijelivši Nateovu izjavu.

Ovo treba shvatiti kao prozivku

Iako Conor nije slobodan borac nego je pod čvrstim ugovor s UFC-om, njemu je zapravo puno lakše nego drugim borcima dogovoriti nešto izvan promocije pa tako i eventualni (boksački) meč protiv Diaza.

To naravno ne bi bila klasična trilogija njih dvojice, ali bi vjerojatno razveselila fanove, posebno jer bi sva promocija borbe i sve prije samog ulaska u ring bilo više nego zanimljivo.

Postoje li šanse da ih se uistinu upari ili je ovo samo još jedno u nizu njihovih prepucavanja, saznat ćemo uskoro.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider