FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OČEKIVANO OD NJEGA

Conor McGregor ismijao planove Khabiba Nurmagomedova i Islama Makhacheva

Ne možemo reći da smo iznenađeni komentarima Conora McGregora na posljednja zbivanja u UFC-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ova laka kategorija ima novog prvaka, Islama Makhacheva, a time je apsolutno jasno da ima i novog borca na kojem će svoj nišan staviti Conor McGregor. Barem onaj po pitanju provokacija putem interneta ili medijskih izjava.

Khabib u pomirbenom videu VIDEO Veliki Khabib nakon tučnjave s Čečenima ponizno snimio video pomirbe: Nazvao ih Kadirov i postrojio! divider

Tako nas ne treba čuditi što je odlučio ismijati planove novog prvaka i njegovog mentora Khabiba Nurmagomedova. Oni su poželjeli prvu obranu titule odraditi protiv prvaka perolake kategorije Alexandera Volkanovskog, a čini se da će im UFC to i osigurati.

"Prijenos neće kupiti deset ljudi"

McGregor je na tako što reagirao u svom stilu i to na njemu svojstven način, putem objave na Twitteru.

"Moja dva stara pojasa. Na ova dva mala krpelja. Prijenos ove borbe neće kupiti deset ljudi", napisao je McGregor, uz fotografiju oba borca sa svojim pojasevima prvaka.

Što se tiče McGregorove izjave, Volkanovski do sada uistinu nije postigao neku popularnost pa tako niti njegove borbe ne dostižu niti približno dobre brojke gledanosti.

Borba itekako ima smisla za Islama i UFC

No, s druge strane imamo Makhacheva, koji će vjerojatno u doglednoj budućnosti, nastavi li ovako, biti najveća zvijezda i netko tko će postizati najveću prodaju prijenosa.

Sean O'Malley Pobjeda O'Malleya uzburkala duhove, najžešći je bivši prvak: "Ovo je najveća krađa u povijesti!" divider

Ako se borba uistinu dogovori bit će to prije svega radi građenja Islamove priče, koji bi u slučaju pobjede imao skalp vodećeg borca "pound-for-pound" ljestvice. 

Ako pričamo o prodaji, mislim da UFC nema brige, Islam će već dohvatiti dobre brojke, kakve je već sigurno imao s UFC 280 borbom protiv Oliveire, no njih ćemo tek saznati.

Što se tiče McGregora, on ako poželi će sigurno imati priliku ostvariti još koji milijun prodanih prijenosa, možda baš protiv novog prvaka.

Došlo je vrijeme Islama Makhachev, sviđalo se to nama ili ne.

Cijela borba Makhacheva i Oliveire

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider