FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sezona kreće uskoro

VIDEO Conor dobio protivnika za veliki povratak u UFC, ali najprije će pokušati spasiti posrnuli šou

Conor McGregor i Michael Chandler bit će treneri u novoj sezoni "The Ultimate Fightera", a po njezinom završetku će se sastati u oktogonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji UFC-a ove godine doći će na svoje, šef Dana White najavio je sjajnu 2023. godinu u svom hajp-videu na društvenim mrežama. Moći ćete ju pratiti u izravnim prijenosima na gol.hr-u i Novoj TV.

Između ostalog i povratak Conora McGregora u oktogon, legendarni Irac će na megdan Michaelu Chandleru, a svoju borbu će prije toga dobro ispromovirati kroz posrnuli šou "The Ultimate Fighter.“

McGregoru pukla noga protiv Poiriera:

Obračun „Teama McGregor“ protiv „Teama Chandler“ moći ćete ispratiti u svibnju, a po završetku sezone McGregor i Chandler će se boriti na još nepoznatoj lokaciji. Datum također još nije službeno određen, ali bi se Conorov povratak trebao dogoditi negdje na ljeto.

Pokušat će spasiti TUF

The Ultimate Fighter je u posljednjih nekoliko sezona praktički propao, brojke Dana White Contender Seriesa gurnule su ga u drugi plan, a mizerna gledanost i skroman sadržaj pretvorio je nekad jako dobar reality šou u ne gledljivu emisiju, koju danas prate samo najtvrdokorniji fanovi i po vlastitim priznanjima, uglavnom samo premotavaju do borbi, a popratan sadržaj ne gledaju uopće.

Chandler nokautirao Fergusona:

White ga je neko vrijeme razmišljao ukinuti, no odlučio se potući s tim problemom u 2023. godini za koju najavljuje da će biti sjajna. Uz Conorov povratak i povratak TUF-a, najavio je i spektakularni teškaški obračun Jona Jonesa s Cyrilom Ganeom te dodao kako su potpisali ugovor na čak osam borbi s bivšim prvakom u poluteškoj.

U prvoj polovici tekuće godine slijede još okršaji za pojaseve u velteru i srednjoj kategoriji, najprije uzvrat Kamarua Usmana i Leona Edwardsa u ožujku u Londonu pa drugi obračun Alexa Pereire i Israela Adesanye u travnju…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider