FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zastrašujuće dobar

Brazil dobiva novog UFC prvaka? Uzeo je "dušu" Fergusonu i sada čeka McGregora ili Poiriera

Charles Oliveira mogao bi biti idući kandidat u borbi za naslov UFC prvaka lake kategorije.

Prošlog vikenda vidjeli smo možda i konačni pad Tonyja Fergusona u lakoj kategoriji, odnosno njegov drugi uzastopni poraz. On je uslijedio nakon 12 pobjeda zaredom, ali onda i teškog poraza od Justina Gaethjea.

Drugi poraz zaredom, u jednoj savršenoj izvedbi, nanio mu je Brazilac Charles Oliveira.

"Ušao je u miks najbolje petorice u lakoj kategoriji. Koliko sam čuo prestigao je i Conora McGregora. Do kraja iduće godine može očekivati napad na titulu", smatra Zelg Galešić, stručni komentator Nove TV za borilačke sportove.

"Pobjednik između Dustina Poiriera i Conora McGregora trebali bi se boriti za upraženju titulu prvaka lake kategorije nakon umirovljenja Khabiba Nurmagomedova. Mislim da je to logičan slijed događaja", nadovezao se.

MMA škola Drukčije izdanje MMA škole: ''Karate protiv kick-boksa, ovo će biti zanimljivo'' divider

S druge pak strane mnogi vide kraj Tonyja Fergusona, koji je upisao drugi uzastopni poraz u UFC-u nakon 12 pobjeda zaredom. Igora Pokrajca poraz nije iznenadio.

"Nije me iznenadio, pogotovo nakon one borbe koju je izgubio od Gaethjea. On je borac koji je najviše radio na svom marketingu, a ova borba je najviše pokazala koliko ima rupa u svojoj borbi", smatra Igor Pokrajac, bivši UFC borac koji se nedavno i službeno umirovio.

Pogledajte božićno izdanje emisije Lucky Punch

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider