FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KANDIDAT ZA NOKAUT GODINE

VIDEO Chandler rijetko viđenim remek djelom nokautirao Fergusona i vjerojatno ga postao u mirovinu

Michael Chandler nokautirao je Tonyja Ferguson prednjim udarcem nogom točno u bradu.

Michael Chandler uspio je na UFC 274 priredbi, gdje je savladao Tonyja Fergusona, postati dio jednog impresivnog popisa.

Lyoto Machida u travnju 2011. godine protiv Randyja Couturea, Anderson Silva sedam mjeseci kasnije protiv Vitora Belforta te još jednom Machida, kad je u svibnju 2018. godine postao drugi koji je to napravio Belfortu. Chandler se sad upisuje u tu listu.

To su naravno samo oni najvažniji, ali ima ih još. Jednog se vjerojatno i sjećate sami, a možete se prisjetiti na dnu teksta.

Chandler dolazi na spomenutu listu boraca koji su upisali bitnu UFC pobjedu prednjim udarcem nogom. I to na kakav način. Nakon što se u prvoj rundi našao unutar problema, a onda se ipak vratiti, Tonyj Fergusona doslovno je ugasio već na samom početku druge.

Tek 17 sekundi trebalo je da Chandler pogodio udarac kojim je instantno poslao Fergusona na spavanje. Bio je to četvrti poraz "El Cucuya" u nizu, ali nikad mu nitko nije napravio nešto ovako.

Je li ovo bila posljednja Fergusonova borba u karijeri? Vrlo lako moguće!

Što se tiče Chandlera, on je sad došao na omjer 2:2 u UFC-u, ali svojim borbama izgradio je takav status da mu sigurno ponovno slijedi nešto veliko. Posebno dok je sposoban ovako završavati borbe.

Sličan nokaut Marlona Vere protiv Frankieja Edgara

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider