FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve zbog poraza

Jedan od najomiljenijih UFC-ovih boraca pao u depresiju: Dobio je 20 kilograma, morao potražiti pomoć

The Korean Zombie jedan je od omiljenih boraca MMA fanova, pa je samim time mnoge pogodila vijest da je pao u depresiju nakon poraza od Briana Ortege.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca Chan Sung Jung, poznatiji kao "The Korean Zombie", otkrio je da je nakon poraza od Briana Ortege pao u depresiju.

Korejac je u listopadu 2020. godine poražen jednoglasnom sudačkom odlukom u meču koji je kao dodatni ulog imao "ulaznicu" za borbu za naslov UFC prvaka. Ortega je uvjerljivom izvedbom slavio, a Korean Zombie nakon toga je pao u depresiju.

"Sramim se sebe i svoje izvedbe. Činjenica da mi je karijera uništena tim porazom me odvela na samo dno", rekao je The Korean Zombie. 

Kako je otkrio u nekoliko razgovora, dobio je 20-ak kilograma i nije želio ni s kim razgovarati, nakon čega je morao potražiti stručnu pomoć da se iskopa iz rupe u koju je upao.

U posljednjem razgovoru otkrio je da stvari idu nabolje te da će inspiraciju pronaći upravo u suparniku koji mu je nanio posljednji poraz, s obzirom na to da je upravo Ortega pretrpio težak poraz u bobi za naslov prvaka u prosincu 2018. godine, ali se vratio još jači dvije godine kasnije.

gol expired Tko je tko u rukometu posljednjih godina i gdje je tu Hrvatska? Napravili smo ljestvicu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider