FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bit će vatreno

Cirkus na vaganju za UFC spektakl: Perry poput životinje njušio drugog borca!

Čekanju je stigao kraj! Borci su odradili vagu i sve četiri borbe s glavnog programa UFC on Fox spremne su za noćašnji okršaj od 2:00 uz prijenos UŽIVO na GOL.hr-u.

Lawler vs Dos Anjos (Screenshot)

U Winnipegu je odrađeno ceremonijalno vaganje za UFC on FOX 26 event, kojeg će noćas od 2:00 ujutro predvoditi Robbie Lawler i Rafael Dos Anjos. Kao i uvijek, riječ o procesu koji je tu prije svega da bi fanovi vidjeli sučeljavanja boraca na pozornici, prenosi Fighsite.hr.

Oni koji su očekivali neke napetosti, nisu ih dočekali. Nekoliko boraca je pokušalo ući u lice svog protivnika, ali ovi su ostali hladni. Čak je i Mike Perry bio smireniji nego inače, no zanimljivo je bilo da je ovog puta pokušao pomirisati Santiaga Ponzinibbia, vjerojatno se vodeći popularnim borilačkim žargonom kako je moguće namirisati strah.

Ipak, Ponzinibbio je i dalje ostao nasmiješen kao što je cijeli tjedan, a svoje ponašanje od cijelog tjedna su nastavili prezentirali Robbie Lawler i Rafael Dos Anjos. Oni su fokusirani i raspoloženi fanovima priuštiti borbu kakvoj se ovi nadaju.

Spomenimo da je vagu pao zamjenski borac Josh Emmett, koji se bori u sunaslovnoj borbi večeri protiv Ricarda Lamasa. On je imao nešto manje dva kilograma preko granice od 66 kilograma. Borba će se održati, a Lamasu će pripasti 30% njegovog honorara. Ostatak boraca, uključujući Rafaela Dos Anjosa i Robbiea Lawlera, nije imao problema.

Nadolazeći UFC on FOX event održat će se u kanadskom Winnipegu, a GOL.hr ga u nedjelju od 2:00 izravno prenosi!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider