FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav majstor

Je li ovo bio najkomičniji ulazak u oktogon: Ušetao na dječji hit, pa čak i zaplesao

Bryan Barberena autor je jednog od najkomičnijih izlazaka u oktogon.

Galerija Baby shark vs Barberena (Screenshot)

Na povijesnom UFC on ESPN spektaklu u Phoenixu vidjeli smo jedan od najčudnijih, točnije najkomičnijih izlazaka borca u oktogon. Autor je američki borac Bryan Barberena.

Borci koji u oktogon ulaze svjesni činjenice da se izlažu opasnosti i da poginu, obično pri izlasku u kavez na razglas puste svoju najdražu pjesmu, odnosno jednu koja ih motivira. Vjerojatno ima svoju priču ima i Barberena, ali u trenutku kada je njegova pjesma krenula na razglasu bilo je urnebesno smiješno.

Borac koji nosi irokezu i vuče korijene iz jednog od najopasnijih gradova u Kolumbiji (Cali) izašao je u oktogon uz dječju pjesmu "Baby Shark".

Lako moguće da njegovo dijete voli tu pjesmu i da ga upravo ona podsjeća na njega, te samim time i motivira, ali zaista je bilo komično vidjeti da borac izlazi uz ritmove "baby sharka", pa čak i izvodi pokrete iz planetarno popularne dječje pjesme.

Recimo i da je Barberena izgubio meč na krajnje dramatičan način, ali da je pokazao nevjerojatnu snagu i izdržljivost u borbi, u kojoj je primio 100-tinjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider