FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kapa dolje

Brutalno je nokautirao Mirka Filipovića prije deset godina, a sad je nacionalni heroj u SAD-u

Bivši Cro Copov protivnik spasio troje djece iz prometne nesreće.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umirovljeni MMA borac, a sad voditelj podkasta i komičar Brendan Schaub izvukao je troje djece iz smrskanog automobila. Slučajno se našao na mjestu događaja poslije prometne nesreće i prvi je pomogao unesrećenima.

"Dijete od sedam godina dozivalo je upomoć i pokazivalo prema automobilu u kojem je bilo još dvoje klinaca. Automobil je bio smrskan, a ja i još jedan čovjek smo prvi naišli. Prozor je već bio razbijen pa sam uklonio nekoliko komadića i izvukao ih", rekao je čovjek koji je na UFC-u 128 nanio Mirku Filipoviću jedan od najtežih poraza u karijeri.

UFC 265: Lewis - Gane UFC ima novog privremenog teškaškog prvaka: Gane prekinuo Lewisov savršeni niz u Houstonu i zakazao okršaj s Ngannouom divider

U prometnoj je poginula majka trojice klinaca Aimee Garcia, a za ubojstvo je optužen njezin partner i otac spašene djece Cesar Iban Torre.

Brendan Schaub MMA karijeru završio je 2014. nakon dva poraza u nizu protiv Andreija Arlovskog i Travisa Brownea, a sad ima podkast i vodi vlastiti šou na YouTubeu te nastupa kao stand up komičar.

Inače, prije destljeće u New Jerseyju je brutalno nokautirao Mirka Filipovića, desnim krošeom ga je oborio pa ošamućenog šakom još jednom udario na tlu.

gol expired Roberto Soldić zakazao drugu obranu svog KSW-ovog pojasa: Borit će se na eventu koji je tebao biti u Puli divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider