FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Službeno

Roberto Soldić zakazao drugu obranu svog KSW-ovog pojasa: Borit će se na eventu koji je tebao biti u Puli

Hrvatski borac drugi put stavit će na vagu svoj zlatni pojas u KSW-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

KSW-ov prvak u velteru i uskoro možda u srednjoj, Roberto Soldić (18-3) dogovorio je novu borbu, njegova druga obrana pojasa službeno je zakazana protiv Čeha Patrika Kincla (24-9).

Najbolja europska promocija mješovite borbe potvrdila je kako će Soldić biti glavna borba večeri na KSW-u 63, 4. rujna u poljskom glavnom gradu Varšavi. Taj je termin bio rezerviran za Soldićev nastup u Areni Pula, međutim taj je event otkazan zbog korone i prebačen u Poljsku.

gol expired Gane srušio Lewisa za još jedan UFC-ov spektakl: Čeka ga okršaj s Ngannouom divider

Soldić se vraća u kategoriju do 78 kilograma poslije uspješnog izleta u srednju kategoriju, u kojem je u prvoj rundi zaustavio Michala Materlu prošlog studenog na KSW-u 56. “Robocop” će sada pokušati obraniti pojas koji je 2018. godine skinuo sa struka sadašnjeg UFC-ovog srednjaša Dricusa Du Plessisa, koji je vrlo impresivno startao svoju karijeru u SAD-u.

Kincl će mu biti jako dobar izazov jer će u KSW-ov kavez ući poslije pet uzastopnih pobjeda, dok u zadnjih 12 nastupa ima omjer 11-1. U svoje dosadašnje borbe u KSW-u nokautirao je Tomasza Romanowskija u drugoj rundi njihove borbe u lipnju te nokaut u prvoj rundi protiv Tomasza Drwala prošli prosinac.

Ostatak kartice također bi uskoro trebao biti objavljen, ali glavni posao obavili su kad su si Soldić i Kincl stisnuli ruke.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider