FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svijet boksa u šoku

Boksač se nakon pobjede srušio u svlačionici te preminuo u bolnici: Fanovi zamijetili čudno ponašanje u intervjuu

Britanski boksač Scott Westgarth preminuo je u bolnici nakon borbe u subotu.

Scott Westgarth u intervjuu za Boxing Social nakon borbe (u sredini)

Scott Westgarth, 31-godišnji boksač iz Newcastlea preminuo je u bolnici, javljaju britanski mediji. Njemu je pozlilo u subotu navečer nakon što je u borbi u poluteškoj kategoriji pobijedio Deca Spelmana.

U borbi su oba borca bila nokautirana, no na kraju je preminuli odnio pobjedu na bodove. Mnogi su bili oduševljeni borbom prije nego što je stigla loša vijest.

"Drago mi je što smo ljudima pružili show i što smo ih zabavili", bile su njegove posljednje riječi koje je kazao novinarima nakon borbe.

U intervjuu nakon meča mnogi su primijetili kako nešto nije u redu s Westgarthom koji se držao za glavu. Nakon toga se srušio u svlačionici te je hitno prebačen u bolnicu u Doncasteru.

Glavna borba večeri je nakon svega otkazana. Curtis Woodhouse, koji je trebao nastupiti kao glavna zvijezda je tada''tvitao'':

''Moje su misli s obitelji, nekad od cijelog uzbuđenja oko borbe zaboravite koliko je ovaj sport zapravo opasan. Moja borba s Wayneom Hibberterom ne znači ništa u usporedbi s ljudskim životom.''

Tragična vijest potvrđena je u ponedjeljak ujutro kada je promotor Eddie Heran napisao na Twitteru: ''Naše su misli s obitelji Scotta Westgartha, počivao u miru.''

Westgarth je u karijeri zabilježio šest pobjeda, dva poraza i jedan neodlučen dvoboj, a pobjeda protiv Spelmana trebala je biti njegova odskočna daska za nastavak karijere.

Britanski boksači opraštaju se od kolege putem društvenih mreža, a službeni uzrok smrti zasad nije poznat.
 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider