FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stavite ih u ring

Alen Babić odgovorio Hrgoviću na brutalnu uvredu i objavio fotografiju njih dvojice

Nastavljeno je medijsko prepucavanje hrvatskih boksača Filipa Hrgovića i Alena Babića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je za vikend u Las Vegasu očekivano lako pobijedio nedoraslog protivnika Emira Ahmetovića, Filip Hrgović dobio je pitanje koje ne voli jednako kao i ono o jačini svojih dosadašnjih protivnika.

No pitanja o Alenu Babiću su nešto s čime se Hrga mora pomiriti čak i kad se nalazi u SAD-u. Novinari koji prate boks ne vide ništa loše u ideji da se njih dvojica nađu u ringu jer bi to prvenstveno bio dobar posao za sve, kako je nedavno sugerirao novinar DAZN-a, streaming platforme koja je nositelj prava prijenosa za Matchroomove večeri.

gol expired Hrgović pobjedu proslavio tradicionalnim odlaskom u McDonalds, pogledajte na koga je naletio u Las Vegasu divider

A upravo je novinar koji radi za Matchroom upitao Hrgovića u Las Vegasu o rivalstvu s Babićem.

''On je jednostavno retardiran, čovječe. Što s njim… On samo puno priča i nije korak naprijed za mene. Završio bih ga prije Emira. To je snažno rivalstvo isključivo zbog njegovih priča, on može pričati do sutra. Međutim, u ringu mi on nije rival, on nema kvaliteta da bi me ugrozio'', poručio je El Animal.

Babić nije dugo čekao na odgovor. Znamo da je on puno aktivniji od Hrgovića u medijskim istupima, pa je putem Instagrama poručio:

''Krv će se na kraju proliti. Tako će završiti ova priča'', napisao je Babić u priči na Instagramu te u objavi dodao:

''Svi znamo kako završava priča autsajdera. Pretvaramo se da je ovo sve novo, ali uvijek je isto. Idiot sa srebrnom žlicom završit će razbijene glave od strane autsajdera, a onda ćemo sretno živjeti do kraja života. Iako, nisam siguran oko ovog posljednjeg dijela.''

Recimo i kako je objavu Babića ''lajkao'' i još jedan poznati hrvatski boksač Marko Milun.

gol expired Hrgović zagrmio nakon pobjede: "Dosta mi je ovakvih mečeva, želim adrenalin i teške borbe!" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider