FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Legende i veliki uzvrati

Bogati borilački vikend na GOL.hr-u i Novoj TV: Pogledajte što nas sve očekuje

Evo u čemu ćete sve uživati ovoga vikenda na GOL.hr-u i Novoj TV.

Najava borilačkig vikenda (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Mirko Filipović 106,5 kilograma, a Roy Nelson čak 117,5l! Amerikanac je danas još teži nego u njihovom prvom meču prije sedam godina, u UFC-u. Tada je slavio Nelson, a ovaj put bore se u organizaciji Bellator.

Bit će to jaka priredba, s pet mečeva, a borba između Cro Copa i Nelsona treća je po redu. Program će otvoriti djevojke: Amerikanke Loureda i Fletcher. Pa zatim Ukrajinac Amosov i Brazilac Silva, a onda će u kavez ući Filipović i Nelson. Nakon njih gledat ćemo još dva jaka dvoboja: teškaše Konga i Minakova, te velteraše Pagea i Daleyja.

Filipović je najstariji borac na cijeloj priredbi, s pune 44 godine. Ali i Nelson je veteran: ima 42. Cro Cop je nešto veći od Amerikanca s pet centimetara prednosti i u visini, i u rasponu ruku. Kladionice kažu da je Filipović favorit: s oko 65 posto izgleda za pobjedu, a Amerikancu ostaje 35 posto. A odmah nakon njih, gledat ćemo još jedan veliki uzvrat teškaša.

Hoće li Cro Cop slaviti u revanšu protiv Nelsona (GOL.hr, nedjelja od 4:00)?

Ukupno glasova:

Bit će to Francuz Cheick Kongo i Rus Vitalij Minakov. Njihov prvi meč dobio je Minakov, a i sad je veliki favorit s oko 80 posto izgleda. Francuski borac je impresivnih fizikalija, s visinom od 193 centimetra i rasponom ruku od 206 centimetara. Ali Minakov je deset godina mlađi, i nema nijedan poraz u karijeri.

I onda u glavnoj borbi večeri, sudar sjajnih Engleza u kategoriji velter: Michaela Pagea i Paula Daleyja. Page je znatno veći borac: iako se bori u kategoriji do 77 kilograma, viši je primjerice od Mirka Filipovića! I sutra će biti favorit, s oko 65 posto izgleda, ali to neće biti sve za ovaj spektakularni borilački vikend.

Dan nakon, u nedjelju navečer, donosimo vam jedan od najiščekivanijih povrataka u borilačkom sportu. Veliki Cain Velasquez vraća se u UFC, i to protiv Francisa Ngannoua.

Velasquez danas ima 36 godina, a posljednji put borio se još 2016-e. S druge strane bit će četiri godine mlađi udarač iz Kameruna. Ngannou je 11 centimetara viši, i ima 15 centimetara veći raspon ruku! Ali: blagi favorit ipak je Cain Velasquez: 60 prema 40 posto.

Izravan prijenos Bellatora s Cro Copom i Nelsonom gledajte u noći sa subote na nedjelju u četiri sata na Gol.hr-u, a u nedjelju navečer na Novoj TV, a UFC s Ngannouom i Velasquezom u noći s nedjelje na ponedjeljak u tri sata, te u ponedjeljak navečer na Novoj TV.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider