FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
iz domovine khabiba

Bivši MMA borac ubijen u restoranu, snimka je uistinu bizarna, čak i za Rusiju

Nevjerojatna snimka stiže iz Rusije, točnije Dagestana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruska Republika Dagestan itekako je poznata u borilačkom svijetu po velikom broju hrvača, boksača i MMA boraca koji dolaze iz te kavkaske zemlje u Ruskoj Federaciji. Najpoznatiji sin Dagestana danas je UFC-ov nepobjedivi prvak u lakoj kategoriji, Khabib Nurmagomedov koji se večeras bori za obranu pojasa u izravnom prijenosu na gol.hr-u.

A jedan od velikog broja manje uspješnih boraca je Shamil Abdulmuslimov, 25-godišnjak koji se borio u pretežno ruskim borilačkim organizacijama. On je ubijen ovih dana u gradu Khasavyurt, javljaju ruski mediji koji su objavili snimku dolaska ubojica u restoran gdje se sve i dogodilo.

Lokalni mediji javljaju da je stanoviti Murgamudin Muradisov sa svojim sinom i još jednim napadačem stigao u restoran te pucao u MMA borca iz poluautomatske puške. Nakon što su izrešetali svoju žrtvu, krenula je bizarna tučnjava s ljudima koji su bili u restoranu s ubijenim.

Ubojice nisu niti htjele bježati nakon svog čina nego su pričekale policiju. Sve se navodno dogodilo zbog spora oko zemlje, pišu ruski mediji.

Samo ubojstvo se ne vidi na priloženoj snimci, ali upozoravamo čitatelje na eksplicitan sadržaj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider