FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Arielove crne slutnje

Stipu Miočića više nećemo gledati u UFC-u?

Lako je moguće da smo već gledali posljednju borbu Stipe Miočića, tvrdi Ariel Helwani.

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier (Foto: Afp)

Teška kategorija UFC-a trenutačno je jedna velika zbrka, a najveći kaos izaziva mogući debi Jona Jonesa. Francis Ngannou uđe u ring samo kad mu Dana White zaprijeti oduzimanjem pojasa, a u cijeloj priči kolateralna žrtva je Stipe Miočić.

Najbolji UFC-ov teškaš svih vremena nije se borio od ožujka prošle godine i poraza od Ngannoua jer čeka pravi trenutak. Jones je nekoliko puta izašao s prijedlogom da mu debitantska borba bude Miočić u prosincu na priredbi 282, ali White je u međuvremenu nekoliko puta potvrdio da Jones neće u oktogon 2022. godine.

Jon Jones Jones opet probudio nadu usprkos planovima UFC-a: ''Ja se pripremam za Stipu Miočića, ne znam što se događa'' divider

Sigurno ništa u 2022. godini

Izglednije je kako će čekati početak sljedeće godine, što se sasvim slučajno poklapa s povratkom ozlijeđenog Francisa Ngannoua, pa je to vjerojatno trenutak koji UFC čeka.

Zato ne želi Jonesa gurati u teškašku vatru prije jer bi njegovim mogućim porazom od Stipe pao na ljestvici izazivača i vjerojatno nikad ne bismo vidjeli tu borilačku poslasticu koju želi valjda cijeli svijet.

Stipe Miočić Sve su manje šanse da ćemo ove godine gledati Stipu Miočića, hoćemo li uopće? divider

Nitko više od Dane Whitea, kojemu se novčanice vrte pred očima jer je svjestan kako Jones i Miočić nikad ne bi mogli generirati takav globalni interes kao Jones i Ngannou. Poznati MMA insajder Ariel Helwani tvrdi kako bi taj slučaj mogao značiti Stipino umirovljenje.

Helwani sumnja u Stipinu mirovinu

"Ne bi me začudilo da Stipe zaključi karijeru, on je tih i privatan tip, nikad nije volio preveliku galamu oko svoje karijere. Ako doista nije dobio pravu ponudu… Mislim da sad pripremaju borbu Jonesa i Ngannoua za ožujak, stoga me ne bi šokiralo da Miočića više nikad ne vidimo u oktogonu", rekao je Ariel Helwani.

Zasad je riječ samo o dimu, ali gdje ima dima, ima i vatre…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider