FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ispalio gotovo 300 udaraca

Plazibat spektakularnom izvedbom upisao pobjedu i izborio mjesto među pet najboljih na svijetu!

Antonio Plazibat slavio je podjeljenom sudačkom odlukom protiv iskusnog Jahfarra Wilnisa.

Antonio Plazibat (Foto: Screenshot)

Antonio Plazibat upisao je najveću pobjedu svoje karijere na Gloryjevom borilačkom maratonu u nizozemskom Arnhemu. On je podijeljenom sudačkom odlukom slavio protiv Jahfarra Wilnisa, nakon što je ispalio preko 250 udaraca prema svom suparniku.

Badr Hari plače nakon ozljede Katastrofa za Badr Harija u velikom revanšu protiv Verhoevena: Uvjerljivo vodio pa se ponovno teško ozlijedio. Urlao i plakao od muke

Nakon pobjede protiv uglednog imena kao što je Wilnis, Plazibat će u 2020. godinu ući kao jedan od najboljih teškaša u svijetu kick-boksa.

Od početka pa sve do kraja sjajnog meča Plazibat je diktirao tempo i zadavao u svakoj rundi dvostruko više udaraca od svog suparnika.

No Wilnis je tvrd suparnik, koji se nije dao u nokdaun unatoč nekoliko sjajno pogođenih udaraca našeg borca. Krajevi rundi u pravilu su bili ravnopravni jer bi tempo Plazibata malo pao, a Wilnis bi to dočekao kao priliku da nešto ukrade, što mu je na kraju i uspjelo.

Igrači West Bromwich Albiona Bilić dočekao Božić na prvoj poziciji: Još malo pobjegao prvim pratiteljima

Strahovali smo nakon što smo čuli da je jedan sudac dao pobjedu nizozemskom borcu, ali smo na kraju ipak odahnuli kada je dijelitelj pravde u ringu podigao ruku našeg borca, kojeg su četvorica sudaca vidjeli kao boljeg borca.

Plazibat je ovom pobjedom došao na 3:0 u Glory ringu i u 2020. godinu ući će kao Top 5 teškaš svijeta. Svakako je poslao upozorenje vrhu, a fanove je već osvojio svojim beskompromisnim stilom.

ANTONIO PLAZIBAT POBJEDA

Nastavi čitati