Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije pobijedio, ali...

Bilić dočekao Božić na prvoj poziciji: Još malo pobjegao prvim pratiteljima

Iza bivšeg hrvatskog izbornika je još jedan dobar vikend.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako u 22. kolu Championshipa njegov West Bromwich Albion nije uspio ostvariti pobjedu, Slaven Bilić može biti zadovoljan - ostao je na prvom mjestu i prednost mu je veća no što je bila uoči današnje utakmice.

WBA je dočekao Brentford i taj dvoboj je završio 1:1, ali zbog činjenice da je drugoplasirani Leeds izgubio na gostovanju kod Fulhama, Bilićev sastav sada ima četiri boda viška u odnosu na prve pratitelje.

Bilić će dakle Božić dočekati na prvom mjestu što je odličan doseg, tim više što u 24 kola ima samo jedan jedini poraz.

Veliki obračun na Novu godinu

Iduće kolo igra se u četvrtak 26. prosinca, to je onaj tradicionalni engleski Boxing Day, a West Bromwich Albion će u goste Barnsleyju koji je 22. na ljestvici. Nova je to prilika za nastavak pozitivnog niza...

Inače, pred Bilićem je žestoki tempo u idućih 10-ak dana: nakon tog gostovanja kod Barnsleyja već u nedjelju 29. prosinca dočekuju Middlesbrough, a onda su na Novu godinu opet domaćini i to - Leedsu.

Dodajmo kako je Ivan Šunjić odigrao je svih 90 minuta u 0:3 (0:1) porazu Birminghama na gostovanju kod Hulla, dok je Simon Sluga branio svih 90 minuta u 0:1 (0:0) domaćem poraz Lutona od Swanseaja.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider