FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
velike vijesti

Antonio Plazibat postao prvi izazivač za svjetsku titulu, čeka ga Rico Verhoeven

Velika čast za Antonija Plazibata, popularnog Kamatara iz Solina.

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nedavno je slavio u borbi karijere. Popularni Kamatar teško je nokautirao Rumunja Benjamina Adegbuyija i poslao opasnu poruku drugim borcima.

Plazibat je u formi života, a stigla mu je i velika nagrada od GLORY-ja. Postao je danas prvi izazivač za svjetsku titulu i ako sve bude kako treba, Plazibat će se boriti protiv velikog Rica Verhoevena za naslov svjetskog prvaka.

gol expired VIDEO Savršeni Usman stigao na korak do čudesnog rekorda, Namajunas preokretom u zadnje dvije runde zadržala pojas divider

Ta borba koja bi se po svemu trebala brzo dogoditi bila bi jedna od najvećih borbi u povijesti hrvatskog borilačkog sporta, a Plazibat je s 27 godina spreman za povijesni naslov.

gol expired Ivanušec poskupio za čak osam milijuna eura, Ćaleta-Car i Kramarić upisali ogroman pad divider

"Ovo mi je najdraža pobjeda u karijeri. Sve su mi drage, ali što idem dalje, to su suparnici sve teži i teži. Sad sam se borio s drugim izazivačem i ako bude sreće, očekujem da ću se kroz godinu dana boriti s Ricom (vlasnikom teškaškog pojasa u Gloryju, op.a.). Planiram napasti tu titulu, želim ju, ne planiram ništa manje od toga“, rekao je Plazibat za gol.hr.

Plazibat je trenutno na 18 pobjeda, a ima četiri poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider