FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
već spreman za prosinac

Anthony Joshua stiže na megdan Filipu Hrgoviću "izrezan": Proveo četiri dana priprema u tamnici

Filip Hrgović mogao bi boksati u prosincu protiv Anthonyja Joshue, a britanski teškaš čeka ga spreman kao nikad.

Anthony Joshua (Foto: Profimedia)

Hrvatski boksač Filip Hrgović u prosincu bi se mogao boriti protiv bivšeg prvaka svijeta Anthonyja Joshue. Britanski teškaš sprema se kao nikad u životu, želi vratiti izgubljeno i prvi je na redu hrvatski boksač.

Promotor Eddie Hearn radi na organizaciji spektakla, a dok čeka službenu notu, Joshua se sprema kao životinja za obračun s El Animalom. Lagano sparira i radi na kondiciji, a prošli tjedan otišao je u tamnicu u kojoj je proveo četiri dana u potpunom mraku bez ikakvih vanjskih utjecaja.

Filip Hrgović Hearn najavio senzaciju: Hrgović je potencijalni protivnik Anthonyja Joshue divider

Odlučio se na taj potez kako bi se refokusirao na boks i mentalno pripremio za povratak na boksački svjetski vrh, a Filip Hrgović prvo je konkretno ime preko kojeg mora proći da bi ostvario svoj cilj.

Mentalni dio prati i fizički jer britanski mediji pišu kako je spremniji nego ikad sudeći po objavama na društvenim medijima.

Filip Hrgović Hrgović je pred ispunjenjem svog cilja: Evo što bi se trebalo dogoditi do borbe za naslov prvaka divider

Joshua se najprije naumio boriti s brončanim bombarderom Deontayem Wilderom, no kako nije bilo stiska ruke, prebacio se na druge opcije. Hrgović je prvi sljedeći na njegovoj listi za odstrel, a slijedi Otto Wallin.

Hrgović bi također mogao boksati protiv Otta Wallina, ali on mu je "manji rizik, manja nagrada" varijanta, jer bi borba protiv Joshue, znatno većeg boksačkog imena, donijela puno ozbiljniju lovu, međutim poraz bi ga mogao eliminirati iz okršaja za prvaka svijeta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider