FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
otkrio zašto je smršavio

Uoči trenutka istine Joshua dobio pomoć od legendarnog Klička: "On je uvijek korak ispred"

Anthony Joshua odlučio je potražiti pomoć Vladimira Klička uoči njegova revanša protiv Andyja Ruiza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bliži se dan kada ćemo konačno dobiti odgovor na pitanje je li Anthony Joshua slučajno izgubio od Andyja Ruiza, u jednom od najvećih iznenađenja u boksačkoj povijesti kada su mečevi za titulu u pitanju.

Prije točno pola godine Ruiz je slavio tehničkim nokautom u 7. rundi i šokirao cijeli boksački svijet. Joshua se oporavio od tog poraza, aktivirao klauzulu iz ugovora o revanšu i u pripremi za novi okršaj potražio pomoć čovjeka koji je 10 godina vladao svjetskim boksom i kojeg je on osobno službeno umirovio - Vladimira Klička.

Andy Ruiz Jr. nokautirao Joshuu (Foto: AFP) Jedna od najvećih senzacija u povijesti boksa: Ruiz nokautirao Joshuu! divider

"Rekao mi je puno toga. Vlad je uvijek korak ispred. Discipliniraniji je nego ja. Dao mi je savjete o prehrani i treninzima i to je možda ono o čemu ljudi govore kada pričaju o promjenama na mom tijelu. Prihvatio sam njegov režim i zato mi težina može varirati", rekao je Joshua.

Anthony Joshua je pobijedio Klička 2017. godine tehničkim nokautom i poslao Ukrajinca u mirovinu. Mnogi su mislili da se Joshua izgubio nakon poraza od Ruiza, ali on to ne vidi kao neku katastrofu.

gol expired Na velikom spektaklu bez ovih prizora: Fanovi će biti razočarani, pogledajte u galeriji zašto divider

"Uvijek sam govorio da pojas ne bi trebao definirati čovjeka. Hodao sam kao šampion i prije nego što sam osvojio pojas. Ovo je borba. Jedan poraz ne znači ništa. Imao sam vremena razmišljati o porazu. Moram sam sebi dokazati neke stvari. Želim shvatiti ovu borbu ozbiljnije jer želim otići na onu višu razinu", rekao je britanski boksač.

Revanš Joshue i Ruiza dogodit će se u Saudijskoj Arabiji, u subotu 7. prosinca. Na istoj priredbi nastupit će i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, koji brani WBC-ov internacionalni teškaški pojas protiv Erica Moline.

Anthony Joshua (Foto: AFP) Teške optužbe na račun Joshue: Nokautiran jer u SAD-u nije mogao koristiti ista ''sredstva''? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider