Ne stišavaju se reakcije nakon poraza Anthonyja Joshue u meču protiv Andyja Ruiza prošlog vikenda u New Yorku. Njegov menadžer, Andy Hearn demantirao je glasine po kojima je Joshua htio otkazati meč, ali mu Hearn nije dopustio.

Priča kaže kako je Joshua nokautiran na sparingu te kako je potpuno izgubio samopouzdanje, toliko da je dobivao nekakav napadaj panike.

''Čuo sam svakakve glasine, ali to se nije dogodilo. Joshua je pošteno izgubio taj meč, što je on sam odmah otvoreno priznao. Boksač za kojeg se priča da je nokautirao Joshuu, Agit Kabayel, uopće nije bio u kampu. Radi se o lažnoj priči'', rekao je Hearn za Sky, prenosi Fightsite.hr.

Dillian Whyte i Anthony Joshua
Dillian Whyte i Anthony Joshua (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nove optužbe sijevnule su dan kasnije. Poznati britanski teškaš Dillian Whyte opalio je žestoki medijski direkt u lice Joshue. On tvrdi kako je razlog takvog poraza to što njegov sunarodnjak u Americi nije mogao koristiti neka sredstva koja je uzimao u Europi.

''Izgubio je zato što je bio u Americi, tamo postoje VADA testiranja i nije mogao biti na 'juiceu' na kakvom je inače, eto vam odgovora'', ispalio je Whyte i objasnio.

''Teže je dobiti terapeutske dozvole u Americi nego kod kuće. Jeste li vidjeli što je rekao svom kutu nakon šeste runde? Pitao je trenera zašto se osjeća tako kako se osjećao. Evo vam odgovor.''

Whyte je i ranije povezivao Joshuu s korištenjem raznoraznih supstanci, dozvoljenih ili ne. Vidjet ćemo kakav će biti odgovor iz Joshuina kuta jer ovo bi mu moglo nanijeti dosta medijske štete.