FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"svakom smo davali šanse, a onda..."

Delija za fanove prognozirao ishode UFC 254 eventa: "Gaethje bi mogao biti taj, ali..."

Hrvatski UFC borac Ante Delija prognozirao je za gledatelje Lucky Puncha i čitatelje gol.hr-a ishode borbi s glavnog programa UFC-a 254.

Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje predvodit će UFC 254 event u Abu Dhabiju, a to će ujedno biti i borba za ujedinjenje pojasa prvaka u lakoj kategoriji.

Khabib je "pravi" prvak, neporažen u cijeloj karijeri (28-0), dok je Gaethje privremeni prvak, koji će se prvi put boriti za onaj "pravi" pojas.

Tko će pobijediti u okršaju Khabiba i Gaethjea?

Ukupno glasova:

Na pitanje može li konačno netko ugroziti Khabiba Nurmagomedova, koji u karijeri možda nije izgubio nijednu rundu, unatoč tome što Conor McGregor tvrdi da je on sam dobio dvije, odgovorio je novopečeni hrvatski UFC borac, kojem je nažalost propala borba na Fight Islandu, Ante Delija.

"Vjerojatno bi mogao. Gaethje je odličan hrvač, ali većinu borbe radi u stand-upu. Sigurno će ovo biti najteži ispit za Khabiba, ali ja vjerujem da će Khabib to dobiti. Svaku borbu davali smo neke šanse suparniku, pa ih je ovaj razbio. Mislim da će tako završiti i ovaj meč."

gol expired Dramatično na vaganju: Khabib trebao ručnik, izgledao je ispijeno i pridržavao se prilikom penjanja na vagu divider

* Nitko do sada još nije testirao Gaethjevo hrvanje, koje je vrlo kvalitetno.

"Gaethje je nominalno krenuo kao hrvač, ali to ništa ne znači. Bio je onaj jedan hrvač, koji je bio na olimpijadi, pa ga je Khabib svejedno razbacao po kavezu kao krpu. Očekujem Khabibovu pobjedu."

* Whittaker - Cannonier?

"Mislim da je Whittaker bolji i dajem njemu prednost."

* Volkov - Harris?

"Volkov je kompletniji borac. Mislim da se Harris brzo ispuše ako ne ide sve po njegovu planu. Tu ću dati prednost Volkovu."

* Ankalaev - Cutelaba?

"Mislim da Cutelaba ima prednost u borbi na jedan udarac, tzv. lucky punch, ali Ankalaev je kompletniji borac. Njemu ću zato dati prednost."

Kompletan glavni program UFC-a 254 možete gledati u subotu navečer od 20 sati na našem portalu gol.hr te u snimci u kasnijem terminu na Novoj TV.

Pogledajte novi Lucky Punch: Može li Gaethje napokon skinuti Khabiba?

UFC 254, glavni program:

Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje - borba za pojas (laka kategorija)

Robert Whittaker vs. Jared Cannonier (srednja)

Alexander Volkov vs. Walt Harris (teška)

Jacob Malkoun vs. Phil Hawes (srednja)

Lilija Šapirova vs. Lauren Murphy (muha)

Magomed Ankalaev vs. Ion Cutelaba (poluteška)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider