FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bit će spektakl

Ante Delija pred prvim od dva koraka na putu do milijun dolara: Čeka ga opasni Brazilac

Točno sedam dana ostalo je do novog meča najboljeg hrvatskog teškaša u slobodnoj borbi i to na putu prema nagradi od milijun dolara! Našeg sjajnog Antu Deliju iduće subote čeka polufinale, nakon što je lani stigao do finala, a samo pobjednik turnira osvaja taj veliki iznos.

Nepuna dva mjeseca nakon posljednje borbe, Antu Deliju čeka polufinale turnira organizacije PFL. A pobjednik tog turnira osvaja čak milijun dolara!

Njegov protivnik u polufinalu je opasni Brazilac Renan Ferreira, visok 203 centimetra, pa je čak i od visokog Delije viši osam centimetara.

A evo kako trenutačno izgleda naš borac, nakon priprema u Düsseldorfu. Naime, da bi se što bolje spremio, Delija je dio priprema odradio u poznatom klubu UFD.

U svojoj posljednjoj borbi, Delija je pobijedio Amerikanca Sheltona Gravesa. Ali protivnik u polufinalu bit će znatno teži.

A pazite situaciju na kladionicama: Anti Deliji daje se oko 51 posto izgleda, a Renanu Ferreiri oko 49 posto. Gotovo potpuno izjednačeno!

U tako izjednačenom paru, mogao bi odlučivati svaki detalj, pa recimo i taj da se borba održava u europskom večernjem terminu, u Cardiffu, a ne kao do sada u Americi.

Iste večeri u Cardiffu, u drugom polufinalu sudaraju se Rus Denis Golcov i Brazilac Matheus Schaffel. Golcov je veliki favorit.

Ante u Cardiff putuje u utorak, a borba je u subotu navečer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider