FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pokušaj drugi

VIDEO Muškarac od milijun dolara: Delija za borbu karijere radio po Mirkovu programu

Ante Delija za vikend će se boriti u finalu PFL-ova teškaškog turnira.

Nova prilika za milijun dolara je pred Antom Delijom. U finalu PFL-a u noći s 25. na 26. studeni protivnik mu je Brazilac Matheus Scheffel. Naš borac, kako i treba, prepun je samopouzdanja.

"Mislim da sam pokazao da sam kompletan borac, da sam napredovao u svim segmentima borbe. Spreman sam se boriti na nogama, spreman sam ga srušiti, završiti ground and poundom kao što sam završio meč u polufinalu", kaže Ante Delija.

U prvom kolu PFL-a završio je sa stilom i meč protiv Scheffela. Zato ga kladionice i sada vide kao favorita. Ali ovoga puta Deliji daju 65 % izgleda protiv Brazilca. Manje nego uoči meča u skupini - tada je bio favorit s 85 % šansi za pobjedu.

Razlog ponajprije leži u činjenici da je Scheffel u međuvremenu slavio protiv sunarodnjaka Cappelozze.

"Da, on je pobijedio Cappelozzu, on je loše odradio taj meč. Ma, bez obzira na to, vjerujem da sam bolji i od njega i od Cappelozze. I da je bio Cappelozza i njega pobijedio. Jedva sam čekao taj meč, sad je Scheffel tu, stoji mi na putu. Želim uzeti ono što je moje i ja ću ga pobijediti."

Puno je, kaže Ante, izvukao iz vlastitog poraza od Cappelozze u prošlogodišnjem finalu PFL-a.

"Danas kad gledam: veliko iskustvo, naučio sam puno iz tog meča. Tek sam tu sazrio kao borac i narastao, i mislim da sam danas puno, puno bolji borac nego što sam bio."

Puno je i radio za novo finale - pripremajući se po programu Mirka Filipovića.

"On je preiskusan i zna što je najbolje za nas. Trenirali smo osam tjedana i već smo bili u formi. Ali smo osam tjedana specifično trenirali za ovaj meč. Doveo sam dva momka iz Poljske i tu imam dva prijatelja iz Zagreba koji mi pomažu. Pripreme su stvarno prošle odlično i spreman sam 100 posto."

Pa neka Ante Delija još jednom Scheffelu pokaže da je bolji borac i uzme zasluženih milijun dolara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider