FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Idemo, Ante!

Ante Delija lakši od protivnika na startu bitke za milijun dolara

Hrvatski borac Ante Delija noćas nastupa na početku ovogodišnjeg turnira PFL organizacije.

Ante Delija (Foto: PFL screenshot)

 Prošlogodišnji finalist teškaškog turnira PFL-a, naš Ante Delija noćas kreće u još jedan pokušaj osvajanja ove titule koja pobjedniku donosi popriličnu financijsku nagradu, čak milijun dolara.

Njegov protivnik je Brazilac Matheus Scheffel koji se PFL-u pridružio ove sezone, a do sada je nastupao u poluteškoj kategoriji. Unatoč čak sedam poraza i bez nastupa u nekoj poznatijoj organizaciji, nikako ga se ne smije otpisati.

gol expired Ante Delija kreće u novi lov na milijun dolara, saznajte što ga čeka u PFL-u i kako izgleda put do finala divider

11 pobjeda ostvario je nokautom, no isto tako je i on pet puta završen na isti način.

"Da, ponovno protiv Brazilca, ali najviše i je Brazilaca u turniru. Kod nas među deset ih ima četiri. Znamo da su oni jako dobri u ovom sportu. Očekujem dobru borbu, tvrdog i motiviranog protivnika. Sigurno neće biti lak posao", rekao je Delija za gol.hr u utorak.

Kako je organiziran PFL-ov turnir objasnili smo u detalje, a što je pokazala službena vaga?

Delija je na vaganju imao 112 kilograma, a Scheffel dva kilograma više. Na svom posljednjem meču Delija je u finalu PFL-a prošle godine imao dva kilograma manje nego danas, no i protivnik je tada bio lakši.

Zanimljivo, tadašnji pobjednik turnira Bruna Capppelozza predvodi ovu večer u glavnoj borbi dok je Delija smješten na sami vrh preliminarnog dijela večeri.

gol expired Ante Delija pred novi PFL ispit: "U turniru su najjači borci izvan UFC-a, a ja vjerujem da ću ga osvojiti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider