FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Jezivo

VIDEO Stravično slomila ruku suparnici pa od zvuka pucanja kosti u šoku pokrila oči i počela vrištati

Anna Somers brutalno je slomila ruku Irlandi Galindo na događanju Combate Globala pa pokrila vlastite oči od užasa.

Somers i Galindo (Foto: Screenshot)

U zagrijavanju za noćašnji UFC 273 dobili smo odgovor na pitanje zašto je MMA najbrutalniji sport, ponekad zaboravimo koliko, ali borba Anne Somers i Irlande Galindo sinoć u Miamiju pod okriljem organizacije Combate Global podsjetila nas je zašto je ovom modernom borilačkom sportu trebalo toliko dugo za izlazak iz "ilegale“.

Alexander Volkanovski i Chan Sung Jung VIDEO Volkanovski na UFC-u 273 treći put uspješno obranio pojas: Korean Zombie zamalo zaspao na nogama divider

Somers je u petak ubilježila svoju prvu profi pobjedu, ali neće ju pamtiti samo zbog toga, mogla bi po stravičnom lomu ruke njezine suparnice. Američka borkinja uhvatila joj je ruku u polugu i namještala najbolji kut kako bi ju natjerala na predaju.

Zvuk loma kosti bio je jeziv

Meksikanka se nije predavala, međutim možda je trebala jer joj je od pritiska suparnice ruka teško slomljena. U prijenosu uživo čuo se zastrašujući zvuk loma kosti, a vrisak koji je slijedio nije bio od Galindo, nego od pobjednice koja se šokirala shvativši što joj je učinila.

Alexander Volkanovski Novi Lucky Punch: Provjerite zašto svi s nestrpljenjem čekaju ovaj vikend, imamo i pobjednike MMA Challengea divider

Vjerojatno od neiskustva jer joj je ovo bio tek drugi profi meč i prva pobjeda. Nije puno iskusnija ni njena suparnica koja ima borbu više, ali ona je bizarno hladno primila zagrljaj od svoje suparnice, unatoč tome što joj je prije nekoliko trenutaka stravično pukla ruka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider