FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zagrijavanje za spektakl

Novi Lucky Punch: Provjerite zašto svi s nestrpljenjem čekaju ovaj vikend, imamo i pobjednike MMA Challengea

Lucky Punch detaljno najavljuje UFC 273 spektakl.

Nova nas poslastica u UFC-u čeka ovog vikenda. U izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od 4 sata ujutro možete gledati uistinu bogati UFC 273 s tri fenomenalne borbe od kojih su dvije borbe za naslov prvaka.

Volkanovski, Korejski zombi, Yan, Sterling, Chimaev, Burns...kakav špalir zvijezda imamo u Jacksonvilleu na UFC 273 spektaklu kojeg smo još jednom detaljno najavili u borilačkom magazinu Lucky Punch.

Ovaj put dvojac Boban i Galešić otvorili su najaktualnije MMA teme ovog mjeseca.

Analiza: Može li pasti Volkanovski?

Može li Chan Sung Jung poznatiji kao Korean Zombie oskvrnuti vladavinu Aleksandra Volkanovskog u perolakoj kategoriji? Volkanovski je imao težak posao protiv Briana Ortege, a protiv Korejca ulazi u dvoboj kao veliki favorit.

Veliki revanš Yana i Sterlinga

Veliki favorit je i Petr Yan protiv Aljamaina Sterlinga. Rus je konačno dočekao uzvrat, a posebnu pozornost u emisiji dobit će i švedsko-čečenski stroj Khamzat Chimaev koji je ogroman favorit protiv Gilberta Burnsa? Jesu li opravdani koeficijenti od 1.15 na njegovu pobjedu protiv čovjeka koji se borio za pojas prvaka prošle godine?

Zelg i Vlado rekli su svoje prognoze na sve borbe u glavnom dijelu večeri.

Nelson se javio s Islanda

Sa Islanda su nam se ekskluzivno javili Gunnar Nelson i Luka Jelčić. Luka je u stručnom stožeru sjajnog Islanđanina koji se vratio pobjedama na londonskom Fight Nightu koji je oduševio.

Dojmovi s FNC-a

Posebnu pozornost posvetili smo i FNC priredbi u Zaboku. Sjajni mečevi i velika pobjeda Danijela Bažanta protiv Ronyja Jasona, čovjeka koji ima devet UFC borbi u svojoj karijeri. Oduševili su gotovo svi domaći i regionalni borci.

Pobjednici MMA Challengea

Proglasili smo i pobjednike u rubrici MMA Challenge u kojem smo tražili najbolje udarce laktovima koje bi Korean Zombie mogao upotrijebiti u klinču s Volkanovskim.

Uživajte u Lucky Punchu!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider