FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mma lucky punch!

Hrvatski Rocky ima filmsku priču: ''Diaz definitivno ne bi mogao biti mesar''

Anđelko Kitić je hrvatski MMA borac čiju priču pogledajte u emisiji Lucky Punch na GOL.hr-u.

Anđelko Kitić (GOL.hr)

Ljubitelji slobodne jedva čekaju ovaj vikend kada je na rasporedu UFC 224 kojeg možete uživo pratiti na GOL.hr-u te u snimci na Novoj TV. Idealno zagrijavanje za spektakl u New Yorku bit će MMA emisija MMA Lucky Punch, sportskog novinara Nove TV Vlade Bobana, a koju na našem portalu možete pogledati u četvrtak od 20:30.

Gosti su poznati bivši borci i stručni komentatori Nove TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

''Moji sukomentatori i ja vjerujemo da možemo ponuditi gledateljima brojne priče, analize uz pomoć najnovije tehnologije, i stvari iza kulisa borilačkih sportova i samog UFC-a, kao njegove perjanice, koje nemaju gdje vidjeti. Dovoljno smo kreativni i entuzijastični i vjerujem da će MMA Lucky Punch zaintrigirati borilačke fanatike koji su u Hrvatskoj itekako brojni“, izjavio je voditelj emisije, Vlado Boban.

Priča koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Nakon detaljne najave UFC 244 i glavne borbe večeri između Natea Diaza i Jorgea Masvidala, u MMA Lucky punchu možete vidjeti i uistinu zanimljivu priču hrvatskog MMA borca Anđelka Kitića.

Krvavi Nate Diaz (Foto: AFP) Nakon spektakularne tri runde zaustavljena glavna borba UFC 244 eventa u New Yorku! divider

Anđelko je još kao klinac počeo raditi u mesnici gdje je dijelom trenirao baš poput Rockyja u poznatom filmskom serijalu.

''Vegetarijanac mesar? Čisto sumnjam. Diaz definitivno ne bi mogao biti mesar'', rekao je u šali naš borac na pitanje bi li najpoznatiji vegetarijanac među UFC zvijezdama, Nate Diaz, mogao raditi u mesnici.

Provjerite zašto autor emisije kaže kako je Anđelko jedan od najsimpatičnijih likova koje je sreo u borilačkom sportu, a život ga nije nimalo mazio. Baš naprotiv, njegova će priča biti inspirativna za mnoge.

Već s 14 godina počeo je raditi kao mesar i pješačiti sat vremena na posao u jednom smjeru. Svoj posao obožava i dan danas, kada se i dalje uz obitelj, troje djece i suprugu bavi slobodnom borbom koju je počeo trenirati prije više od deset godina.

Novo izdanje MMA škole

Nakon što smo u prošloj emisiji vidjeli objašnjenja Khabibovih trikova, u novom izdanju MMA škole Zelg Galešić će demonstrirati zahvat koji se ne može tako često vidjeti u UFC-u.

Budite uz MMA Lucky punch ovog četvrtka od 20:30 na GOL.hr-u.

MMA Lucky Punch MMA Lucky Punch

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider