FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVAKA ČAST DEČKIMA

Dva borca trenera Zelga Galešića uskoro debitiraju u KSW-ovu borilištu

Andi Vrtačić i Ivan Vitasović uskoro će odraditi najveće borbe svojih dosadašnjih karijera.

Zelg Galešić i Ivan Vitasović (Foto: Cropix)

U posljednje vrijeme sjajne rezultate postižu borci iz pulskog Trojan MMA tima, trenera Zelga Galešića. Dvojica od njih, Daniel Bažant i Ivan Vitasović, drže titule FNC promocije, a svoju priliku osvojiti treću ipak je propustio Andi Vrtačić.

No poraz koji je doživio od Đanija Barbira nije mu negativno djelovao na karijeru. Vratio se pobjedom protiv Matije Bosančića, a sad mu slijedi najveća borba dosad. 

Vrtačić debitira idućeg mjeseca

Već nakon prve sezone FNC-ova Armagedona Vrtačić je potpisao ugovor s poljskim gigantom KSW-om, gdje će napokon debitirati.

Dogodit će se to 17. ožujka u Lubinu, a čeka ga borba protiv Mateusza Janura. Radi se o domaćem borcu koji će debitirati za KSW, ali je dosad nastupao u nekim jakim promocijama, poput Bravea. 

Omjer od po pet pobjeda i poraza nije mu bajan, no znamo da KSW ne potpisuje bilo koga te da Poljak sigurno posjeduje kvalitete da se suprotstavi Vrtačiću, borcu koji dolazi iz kickboxinga, gdje je kao FFC prvak došao gotovo do samog europskog vrha.

Vitasović također u KSW-u

Svoj nastup u KSW-u uskoro će dočekati još jedan njihov novi borac, gore spomenuti teškaš Ivan Vitasović.

On je trebao u KSW-ovu borilištu debitirati već ovog mjeseca, no to je prebačeno na drugi datum. Poznato je tako kako će Vitasović u borilište 22. travnja, no KSW još nije odabrao lokaciju te priredbe, pa tako ni protivnika za Mrvicu, kako glasi Ivanov nadimak.

Prije njih dvojice u akciju će Daniel Bažant, kojeg čeka druga obrana naslova FNC prvaka perolake kategorije, i to 4. ožujka na priredbi u Ljubuškom. Borit će se protiv engleskog borca Jordana Bartona.

Daniel Bažant s pojasom FNC prvaka Daniel Bažant ugovorio obranu FNC pojasa: U Ljubuškom ga napada borac druge najveće svjetske promocije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider