FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pokrajac imitira romera

Analize, simulacije borbi i priča koja će vas oduševiti: Ne propustite večerašnji MMA Lucky Punch!

Večeras od 20:30 na GOL.hr-u gledajte MMA Lucky Punch, emisiju posvećenu slobodnoj borbi.

Igor Pokrajac i Zelg Galešić u MMA Lucky Punchu

Uoči spektakularnog UFC 244 prijenosa, koji je na rasporedu ovog vikenda na GOL.hr-u i Novoj TV, ljubitelji slobodne borbe večeras se mogu zagrijati uz emisiju MMA Lucky Punch. Vlado Boban će vas od 20:30 na GOL.hr-u, uz stručne komentatore Igora Pokrajca i Zelga Galešića, provesti kroz najzanimljivije teme iz MMA svijeta.

Anđelko Kitić (GOL.hr) Hrvatski Rocky ima filmsku priču: ''Diaz definitivno ne bi mogao biti mesar'' divider

Specijalno će se najaviti spektakl u New Yorku i borba između Natea Diaza i Jorgea Masvidala te analizirati nova UFC-ova senzacija Israel Adesanya. U MMA školi Zelg Galešić će pokazati jedan zahvat o kojem se nedavno dosta govorilo, nevjerojatni ''Van Flue choke'', a u MMA Lucky Punchu možete pogledati životnu priču hrvatskog borca Anđelka Kitića, koja vas, vjerujte nam, neće ostaviti ravnodušnima.

''Diaz ne bi mogao biti mesar''

No prije svega toga vidjet ćemo i kako najveće UFC zvijezde oponaša naš poznati imitator Mišo Somić, čije su izvedbe mogli gledati i UFC fanovi u SAD-u. Kubanskog borca koji se bori s engleskim, Yoela Romera, posebno voli ''skidati'' Igor Pokrajac pa pogledajte u priloženom videu kako je to izgledalo u emisiji.

Budite uz MMA Lucky Punch večeras od 20:30 na GOL.hr-u!

MMA Lucky Punch MMA Lucky Punch

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider