FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 274

Esparza je već jednom pobijedila Namajunas, ali teško će to ponoviti protiv "majstorice uzvrata"

Borbu Rose Namajunas i Carle Esparze na UFC-u 274 možete pratiti u izravnom prijenosu u nedjelju na gol.hr-u.

Prvakinja u slamci Rose Namajunas na UFC-u 274 ukrstit će rukavice s Carlom Esparzom, svojom starom rivalkom s početka karijere. Njih dvije naći će se u ringu osam godina od svojeg prvog okršaja, za inauguralni naslov u toj kategoriji UFC-a, baš kao i danas, Namajunas je bila velika favoritkinja, međutim nije uspjela pronaći lijek za Esparzino hrvanje.

Aleksandar Rakić Aleksandar Rakić otkrio kako planira zaustaviti Jana Blachowicza divider

"Svi znamo kako je završio taj meč, a Namajunas je kasnije imala prave ratove, osvajala pojase, uzimala bonuse i mislim da će ovaj put ona dobiti jer je u međuvremenu puno više napredovala nego Esparza“, kaže Igor Pokrajac.

Namajunas je majstorica uzvrata

Namajunas je dokazala da se zna vratiti u revanšu, primjerice protiv Jessice Andrade, u zadnje vrijeme pruža odlične mečeve i čini nam se kako je mentalno puno stabilnija od suparnice.

Oktogon u ATT-u Dražen Forgač: "Kavez u našoj novoj dvorani jedan je od najboljih u Europi" divider

"Esparza je također u naletu, ima pet pobjeda zaredom. Kažu kako nije puno napredovala, ali napredovalo je njezino srce. Izgleda fenomenalno u borbama, bez skrupule ide naprijed i to će joj trebati protiv Rose. Mislim da će meč biti puno teži nego što izgleda na papiru. Borba će vjerojatno ići na bodove, ali Rose će na kraju slaviti“, dodao je Zelg Galešić.

Više pronađite u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider