FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Jedinstven slučaj

VIDEO Povijesna trilogijska borba mogla bi zablokirati perolaku kategoriju na duže vrijeme

Obračun Alexa Volkanovskog i Maxa Hollowaya 3 i ostale borbe s glavnog programa UFC-a 276 pratite uživo u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u.

Središnji događaj nadolazećeg spektakla na UFC-u 276 bit će obračun Israela Adesanye i Jareda Cannoniera za pojas prvaka srednje kategorije, ali prije njih u oktogon će po treći put međusobno ući dvije živuće legende perolake kategorije, prvak Alex Volkanovski i Max Holloway.

Volkanovski - Holloway 1

Njih dvojica sreli su se prvi put prije dvije godine kad je Volkanovski poslije pet rundi prekinuo dugogodišnju vladavinu Hollwaya u perolakoj kategoriji. Drugi put susreli su se šest mjeseci kasnije u uzvratu koji je imao identičan epilog, ali ovaj put poslije kontroverzne sudačke odluke.

"Mislim da je Volkanovski bio malo bolji u prvom, malo manje bolji u drugom meču. Rekao bih da će Max uzeti ovu treću borbu“, kaže Trušček.

Volkanovski - Holloway 2

"Diskutabilna je bila pobjeda Volkanovskog u drugoj borbi. Vjerujem da je to trebalo ići na stranu Hollowaya, ali dogodilo se što se dogodilo. Sad imamo trilogiju, ali bi u slučaju pobjede Hollowaya mogla patiti cijela divizija koja će čekati razrješenje cijele situacije. Holloway se vratio sa dvije vrlo impresivne pobjede, nemojmo zaboraviti. Način na koji je razmontirao Katara je najimpresivnije gaženje u povijesti UFC-a među borcima koji su tako blizu rangirani jedan drugom na ljestvici“, zaključio je Zelg.

Više saznajte u novom Lucky Punchu


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider